Рецепт Борщ з бадиллям фото

Борщ з бадиллям
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Холодні супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Коли влітку виростає молода буряк, можна приготувати борщ з бадиллям. Це прекрасна альтернатива окрошка. Холодний вітамінний супчик принесе користь і задоволення. Ділюся з вами рецептом!

Опис приготування:

Приготувати борщ з бадиллям можна на кілька днів, вірніше, буряковий відвар розділити і використовувати для приготування кількох партій свекольника. Добре буряк відварювати напередодні, щоб відвар добре охолов. Борщ з бадиллям робиться на воді, але подається з великою порцією сметани. Можна звичайно відвар наполовину розбавити жирним густим кефіром. Яйця також можна порізати дрібно і покласти в суп. Картопля відварна подати окремо. Успіхів і приємного апетиту!

  • Свіжа буряк - 4-6 штук
  • Огірок - 5 штук
  • Яйце - 5-6 штук
  • Цибуля зелена - 80 грам
  • Кріп - 1 штука (пучок)
борщ з бадиллям - фото крок 1
Буряк добре помити.
борщ з бадиллям - фото крок 2
Буряк почистити, порізати соломкою, додати воду і оцет. Варити буряк до м'якості. Гарячий бульйон злити і охолодити.
борщ з бадиллям - фото крок 3
Бадилля дрібно порізати.
борщ з бадиллям - фото крок 4
Бадилля додати в ще гарячий відвар буряка.
борщ з бадиллям - фото крок 5
Дрібно порізати огірки, кріп і цибулю. Додати до буряка. Яйця порізати крупно.
борщ з бадиллям - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти