Борщ з бадиллям
(покроковий рецепт з фото)
Коли влітку виростає молода буряк, можна приготувати борщ з бадиллям. Це прекрасна альтернатива окрошка. Холодний вітамінний супчик принесе користь і задоволення. Ділюся з вами рецептом!
Приготувати борщ з бадиллям можна на кілька днів, вірніше, буряковий відвар розділити і використовувати для приготування кількох партій свекольника. Добре буряк відварювати напередодні, щоб відвар добре охолов. Борщ з бадиллям робиться на воді, але подається з великою порцією сметани. Можна звичайно відвар наполовину розбавити жирним густим кефіром. Яйця також можна порізати дрібно і покласти в суп. Картопля відварна подати окремо. Успіхів і приємного апетиту!
- Свіжа буряк - 4-6 штук
- Огірок - 5 штук
- Яйце - 5-6 штук
- Цибуля зелена - 80 грам
- Кріп - 1 штука (пучок)
Буряк добре помити.
Буряк почистити, порізати соломкою, додати воду і оцет. Варити буряк до м'якості. Гарячий бульйон злити і охолодити.
Бадилля дрібно порізати.
Бадилля додати в ще гарячий відвар буряка.
Дрібно порізати огірки, кріп і цибулю. Додати до буряка. Яйця порізати крупно.
Смачного!