Рецепт Осетинський пиріг з бадиллям фото

Осетинський пиріг з бадиллям
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Осетинська кухня
Тісто , Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Нещодавно попався рецепт осетинського пирога, приготували, спробували - всьому сімейству дуже сподобалося. Поспішаю поділитися досвідом.

Опис приготування:

Приготуйте простий і одночасно дуже смачний осетинський пиріг. Для початку замісити дріжджове тісто і дайте йому добре піднятися. Тим часом підготуйте начинку - змішайте порізану бурякове бадилля, сири і спеції. Підійшло тісто розділити на 3 частини, кожну з яких розімніть рукою в коржик. Розділіть начинку на рівні частини і викладіть на коржі. Защипніть краю тесту навколо начинки і розплющите вийшов куля в коржик. Зробіть невеликий отвір для виходу пари і випікання пиріг в духовці протягом 15 хвилин. На стіл подайте в теплому вигляді, змастивши вершковим маслом. Смачного!

  • Вершкове масло - 55 грам
  • Борошно - 450 грам
  • Бринза - 200 грам
  • Сир - 500 грам
  • Кефір - 150 мілілітрів
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Кейбер - 0, 5 чайних ложки
  • Бурячиння - 1 пучок
  • Кріп - 1 пучок
  • Перець - За смаком
осетинський пиріг з бадиллям - фото крок 1
З'єднайте воду з цукром, зверху насипте дріжджі і залиште на 10 хвилин. Потім додайте рослинне масло, розтоплене вершкове, кефір, сіль і борошно. Замістити тісто і залиште в теплому місці на годину підходити.
осетинський пиріг з бадиллям - фото крок 2
Тонко поріжте бурякове бадилля, додайте розтоплене вершкове масло, раскрошенную сир фета, tertuyu motsarellu, кейбер, дрібно порізаний кріп, сіль і перець за смаком. Добре перемішайте.
осетинський пиріг з бадиллям - фото крок 3
Розділити тісто 3 частини, кожну з яких розімніть рукою в коржик. Розділіть начинку на рівні частини і викладіть на коржі.
осетинський пиріг з бадиллям - фото крок 4
З'єднайте тісто зверху начинки у вигляді вузлика і розплющите рукою. Швом вниз покладіть її в круглу змащену форму і акуратно розімніть і розтягніть її по всій поверхні форми. У центрі пирога зробіть невеликий отвір для виходу пари. Розігрійте духовку до 250 градусів і випікання протягом 15 хвилин. Готові пироги змастіть розтопленим вершковим маслом. На стіл подавайте в теплому вигляді.

Схожі рецепти