Холодник з бадиллям
(покроковий рецепт з фото)
Чому я люблю готувати холодник з бадиллям? Тому що саме в бадиллі міститься левова частка корисних вітамінів. Такий холодник не просто смачний, але і найкорисніший. Приступаємо до готування!
Я думаю, що холодник влітку роблять в кожній родині. Це смачний і не обтяжливий шлунок суп, тому що там багато зелені і овочів. Я запропонувала вам рецепт холодник з бадиллям, тому що він більш корисний. У бадиллі міститься величезна кількість вітамінів, тим більше у свіжій, тільки що зірваної з грядки. В даному рецепті я поклала в холодник з бадиллям сметану, але можна використовувати натуральний йогурт, тоді суп буде більш дієтичним. Смачного!
- Куряче філе - 300-400 грам
- Буряк - 1 штука
- Яйце - 5-6 штук
- Огірок - 3-4 штук
- Крем - 300-400 мілілітрів
- Лимон - 1 штука (віджати сік)
- Зелень - За смаком
- Бурячиння - 200-300 грам
- Сіль - За смаком
Відварюємо куряче філе в підсоленій воді. Можна додати в бульйон цибулю і моркву. Коли філе зваритися, нарізати його кубиками.
Відварюємо буряк до готовності. Очищаємо і нарізаємо тонкою соломкою. Буряк краще брати молоду.
Варені яйця очищаємо і ріжемо дрібними кубиками.
Також кубиками подрібнюємо свіжий огірок. Я попередньо чищу його від шкірки, так ніжніше.
Подрібнюємо молоду бурякову гичку, попередньо її добре промивши. Так само подрібнюємо зелень.
Все складаємо в каструлю. Заливаємо охолодженим курячим бульйоном, додаємо сметану, сік з одного лимона, солимо за смаком. Холодник готовий!