Пиріг осетинський з бадиллям
(покроковий рецепт з фото)
Це національне осетинське блюдо прижилося і у нас. Пиріг виходить неймовірно соковитим, з рум'яною хрусткою скоринкою. Прекрасна альтернатива піці або будь-якого іншого відкритого пирога.
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати пиріг осетинський з бадиллям, то зробити це дуже просто. Якщо використовувати вже готове тісто, то на приготування йде зовсім мало часу. Такий рецепт підійде тим, хто не звик годинами стояти біля плити, але любить смачно поїсти.
- Листкове тісто - 250 грам
- Добре - 120 грам
- Бурякові листя - 10 штук
- Часник - 2 зубчики
Листя, часник і сир необхідно перемолоти в блендері або дуже дрібно нарубати.
Тісто розморозити, розкачайте і проколіть виделкою в декількох місцях. Це потрібно для виходу пари під час запікання.
Викладіть начинку на одну половину тіста і закрийте другий, zashtipnuv кінець.
Випікайте пиріг осетинський з бадиллям 20 хвилин при температурі 200 градусів.