Рецепт Пиріг осетинський з бадиллям фото

Пиріг осетинський з бадиллям
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.

Це національне осетинське блюдо прижилося і у нас. Пиріг виходить неймовірно соковитим, з рум'яною хрусткою скоринкою. Прекрасна альтернатива піці або будь-якого іншого відкритого пирога.

Опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати пиріг осетинський з бадиллям, то зробити це дуже просто. Якщо використовувати вже готове тісто, то на приготування йде зовсім мало часу. Такий рецепт підійде тим, хто не звик годинами стояти біля плити, але любить смачно поїсти.

  • Листкове тісто - 250 грам
  • Добре - 120 грам
  • Бурякові листя - 10 штук
  • Часник - 2 зубчики
пиріг осетинський з бадиллям - фото крок 1
Листя, часник і сир необхідно перемолоти в блендері або дуже дрібно нарубати.
пиріг осетинський з бадиллям - фото крок 2
Тісто розморозити, розкачайте і проколіть виделкою в декількох місцях. Це потрібно для виходу пари під час запікання.
пиріг осетинський з бадиллям - фото крок 3
Викладіть начинку на одну половину тіста і закрийте другий, zashtipnuv кінець.
пиріг осетинський з бадиллям - фото крок 4
Випікайте пиріг осетинський з бадиллям 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Схожі рецепти