Пиріг зі бурякової бадиллям
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами рецептом приготування пирога з бурякової бадиллям. Як би дивно не звучало назву, насправді це дуже смачна випічка. Вам точно сподобається, рекомендую спробувати!
Рецепт приготування пирога з бурякової бадиллям може здатися незвичайним, і так воно і є! Ось тільки "незвичайний" - в хорошому сенсі цього слова. Козячий сир і бурячиння надають страві "родзинку" і настрій Прованс. Це цікавий рецепт, Котрий, до того ж, дуже легко втілити в життя. Спробуйте!
- Борошно - 300 грам
- Козиний сир - 130 грам
- Крем - 100 грам
- Яйця - 3 штуки
- Бурячиння - 500 грам
- Базилік - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Вода крижана - 50 мілілітрів
- Спеції - 1 За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1. У сковороді з товстим дном розтопити масло, обсмажити на ньому цибулю з подрібненої бадиллям. Потім додати сметану і збиті яйця.
2. Коли зелень зменшиться в обсязі, додамо сир і спеції за смаком. Перемішаємо, і на маленькому вогні доводимо до кипіння, після чого знімаємо з вогню.
3. Для тесту змішаємо борошно, воду, трохи солі і рослинне масло. Повинна вийде липка маса, з якої ми формуємо основу з бортиками.
4. Викладаємо по центру нашу начинку. Відправляємо запікатися на 35-40 хвилин. Готово!