Борсатися, запечена з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Будь-яка риба з овочами - це завжди смачно! А вже запечена риба, да з невеликою кількістю масла - це мало того, що смачно, це ще і дуже корисне блюдо. А готується воно дуже просто.
Біле і ніжне м'ясо камбали дуже смачне і корисне. А якщо запекти цю рибу з овочами - у вас вийде корисне дієтичне блюдо. Рецепт приготування камбали, запеченої з овочами простий. Набір овочів до риби ви можете визначати на свій смак і бажанням. Тільки слід пам'ятати, що риба готується досить швидко, тому овочі потрібно нарізати дуже тонко. Якщо ви хочете додати до риби картопля - то його потрібно буде попередньо злегка приварити або обсмажити. Запікати камбалу з овочами можна в фользі або в пергаменті. А можна приготувати цю страву в великій гарній жароміцної формі і в ній же можна подати до столу. Розповідаю, як приготувати камбалу, запечену з овочами.
- Філе палтуса - 600 грам
- Кабачок або цукіні - 1 штука (невеликий)
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Морква - 1-2 штук
- Помідори черрі - 150 грам
- Базилік зелень - 30 грам
- Часник - 2 зубчики
- Лимон - 1/2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Оцет бальзамічний - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток