Борсатися, смажена на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіше, що можна зробити з рибою - це її підсмажити. Пропоную просто і смачно посмажити камбалу - це легко! Така рибка стане відмінним варіантом обіду або вечері. Подавайте з гарніром!
Камбала - це проста в приготуванні і досить смачна риба, яку більшість людей не купує просто тому, що не знають, як готувати. А готується камбала дуже просто. І приклад тому цей рецепт приготування камбали, смаженої на сковороді. Необхідно запам'ятати головне: перед тим, як готувати цю рибу, необхідно видалити її чорну шкіру. Саме вона дає неприємні смак і запах риби. А все інше я описав в рецепті з фото, тому купуємо камбалу і смажимо її на сковороді.
- Борсатися - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки

Ось так виглядає камбала до готування.

Відрізаємо у риби голову, хвіст і плавники. Очищаємо її від нутрощів.

А тепер, щоб риба у нас не гірчить і не мала неприємний запах, потрібно очистити камбалу від чорної шкіри. Нижню, білу шкіру можна залишати, а можна теж видалити.

Солимо рибу, можна посипати її пряними травами або спеціями для риби. Обвалюють камбалу в борошні.

Цибулю чистимо і нарізаємо кільцями.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, смажимо камбалу разом з цибулею. Обсмажуємо рибу на середньому вогні з обох боків до рум'яної скоринки. Не забуваємо помішувати цибулю.