Рецепт Борсатися, смажена на сковороді фото

Борсатися, смажена на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Риба та морепродукти , Борсатися
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 25 хв.

Найпростіше, що можна зробити з рибою - це її підсмажити. Пропоную просто і смачно посмажити камбалу - це легко! Така рибка стане відмінним варіантом обіду або вечері. Подавайте з гарніром!

Опис приготування:

Камбала - це проста в приготуванні і досить смачна риба, яку більшість людей не купує просто тому, що не знають, як готувати. А готується камбала дуже просто. І приклад тому цей рецепт приготування камбали, смаженої на сковороді. Необхідно запам'ятати головне: перед тим, як готувати цю рибу, необхідно видалити її чорну шкіру. Саме вона дає неприємні смак і запах риби. А все інше я описав в рецепті з фото, тому купуємо камбалу і смажимо її на сковороді.

  • Борсатися - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
борсатися, смажена на сковороді - фото крок 1
Ось так виглядає камбала до готування.
борсатися, смажена на сковороді - фото крок 2
Відрізаємо у риби голову, хвіст і плавники. Очищаємо її від нутрощів.
борсатися, смажена на сковороді - фото крок 3
А тепер, щоб риба у нас не гірчить і не мала неприємний запах, потрібно очистити камбалу від чорної шкіри. Нижню, білу шкіру можна залишати, а можна теж видалити.
борсатися, смажена на сковороді - фото крок 4
Солимо рибу, можна посипати її пряними травами або спеціями для риби. Обвалюють камбалу в борошні.
борсатися, смажена на сковороді - фото крок 5
Цибулю чистимо і нарізаємо кільцями.
борсатися, смажена на сковороді - фото крок 6
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, смажимо камбалу разом з цибулею. Обсмажуємо рибу на середньому вогні з обох боків до рум'яної скоринки. Не забуваємо помішувати цибулю.

Схожі рецепти