Рецепт Борсатися, тушкована в сметані фото

Борсатися, тушкована в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Дуже ніжне і легке блюдо, підходяще для вечері або на обід. Філе камбали гаситься з луком в сметанному соусі. Всього виходить 5-6 порцій. На гарнір підійде відварну картоплю, пюре або рис.

До вашої уваги - простий рецепт приготування камбали, тушкованою в сметані. Вам знадобиться: філе камбали, цибуля ріпчаста, крем, зелень, рослинна олія, сіль і перець. Блюдо підійде для обіду або вечері. На гарнір - відварну картоплю або пюре. Хай щастить!

  • Борсатися - 500 грам (філе)
  • Цибуля ріпчаста - 250 грам
  • Крем - 400 грам
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
борсатися, тушкована в сметані - фото крок 1
Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості.
борсатися, тушкована в сметані - фото крок 2
Додаємо філе камбали, порізане шматочками. Обсмажуємо по кілька хвилин з кожного боку.
борсатися, тушкована в сметані - фото крок 3
Тепер додаємо сметану, перемішуємо, солимо і перчимо. Тушкуємо ще 15-20 хвилин.
борсатися, тушкована в сметані - фото крок 4
При подачі на стіл присипаємо блюдо подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти