Борсатися, тушкована в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжне і легке блюдо, підходяще для вечері або на обід. Філе камбали гаситься з луком в сметанному соусі. Всього виходить 5-6 порцій. На гарнір підійде відварну картоплю, пюре або рис.
До вашої уваги - простий рецепт приготування камбали, тушкованою в сметані. Вам знадобиться: філе камбали, цибуля ріпчаста, крем, зелень, рослинна олія, сіль і перець. Блюдо підійде для обіду або вечері. На гарнір - відварну картоплю або пюре. Хай щастить!
- Борсатися - 500 грам (філе)
- Цибуля ріпчаста - 250 грам
- Крем - 400 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі до м'якості.
Додаємо філе камбали, порізане шматочками. Обсмажуємо по кілька хвилин з кожного боку.
Тепер додаємо сметану, перемішуємо, солимо і перчимо. Тушкуємо ще 15-20 хвилин.
При подачі на стіл присипаємо блюдо подрібненою зеленню. Смачного!