Рецепт Борсатися, запечена з помідорами фото

Борсатися, запечена з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Сама по собі камбала - дуже смачна риба, з мінімумом кісток. А якщо ще її якось незвично приготувати, можна пальчики облизати.

Дане блюдо, камбала з помідорами в духовці, дуже смачне. Помідори тільки підкреслюють смак риби. До цієї страви дуже добре підійде картопляне пюре. А можна рибку і так з'їсти без нічого.

  • Борсатися - 500 грам
  • Помідори - 300 грам
  • Лимон, сік - 1/2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
борсатися, запечена з помідорами - фото крок 1
1. Вимиємо добре під проточною водою нашу рибку, чистий. Кожну тушку потрібно посолити, поперчити і добре побризкати соком лимона. Закрийте посуд кришкою і поставте в холодильник на 2-3 годину. Рибка трохи промаринуется і стане ще смачніше.
борсатися, запечена з помідорами - фото крок 2
2. Тепер приготуємо помідори. Якщо ви не любите, коли потрапляє шкурка від помідорів, потримайте кілька секунд помідори в окропі. І тоді ви зможете легко почистити шкірку. Якщо ж немає, то промийте помідори і наріжте їх невеликими кубиками.
борсатися, запечена з помідорами - фото крок 3
3. Приготуйте форму для запікання. Змастіть її трохи маслом. Дістаньте рибу з холодильника і викладіть її в форму.
борсатися, запечена з помідорами - фото крок 4
4. На всю поверхню риби викладіть помідори і поставте форму в духовку. Духовку потрібно розігріти до 180 градусів. Наше блюдо буде випікатися 35 хвилин. Тепер дістаємо з духовки. Викладаємо рибку на тарілки і прикрашаємо колечком лимона.

Схожі рецепти