Борсатися, запечена в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт присвячується всім прихильникам дієтичного і просто корисного харчування! Камбала запікається з соєвим соусом, лимоном і часником в рукаві для запікання. Виходить чудово смачно!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування камбали, запеченої в рукаві. Дієтичне і дуже корисне блюдо. Риба злегка маринується в соєвому соусі, лимонному соці і подрібненому часнику. Потім запікається в рукаві в духовці. До столу подається з легким овочевим салатом. Хай щастить!
- Борсатися - 2 штуки
- Лимон - 1/2 штуки
- Соус соєвий - 30 мілілітрів
- Лавровий лист - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
Для початку обробляємо рибу. Обрізаємо плавники і голову, видаляємо нутрощі.
Поливаємо камбалу соєвим соусом, видавлюємо на неї лимонний сік. Зверху викладаємо тонко нарізаний часник. Ми залишаємо рибу на 15 хвилин. Потім перекладаємо камбалу в рукав для запікання, разом з нею відправляємо в рукав залишки лимона. Робимо невелику дірочку в рукаві для запікання, щоб повітря мав вихід. Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці 15 хвилин.
Смачного!