Рецепт Бісквіт на пару фото

Бісквіт на пару
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 12
Час приготування: 45 хв.

Дуже актуальний рецепт для тих, у кого немає духовки або вона зламалася, а дуже хочеться приготувати смачну випічку. Подивіться, як приготувати бісквіт на пару.

Опис приготування:

Бісквіт готується дуже просто і особисто у мене завжди виходить високий і дуже смачний. До такого бісквіту підходить практично будь-який крем і начинка. Головне при приготуванні китайського бісквіта використовувати всі продукти кімнатної температури.

  • Яйця - 10 штук
  • Цукор - 600 грам
  • Борошно - 600 грам
  • Газована вода - 200 мілілітрів
  • Ванілін - 1 щіпка
1
Збийте все яйця міксером до світлої піни.
2
Не припиняючи збивати, повільно всипте цукор.
3
Поступово введіть борошно і ванілін. Перемішайте на середній швидкості. Потім додайте воду і збийте тісто.
4
У форму для випічки на пергаментний папір вилийте тісто. Готуйте бісквіт в пароварці протягом 45 хвилин.
5
Готовність бісквіта перевірте дерев'яною шпажкою.
6
Смачного!

Схожі рецепти