Бісквіт на пару
(покроковий рецепт з фото)
Дуже актуальний рецепт для тих, у кого немає духовки або вона зламалася, а дуже хочеться приготувати смачну випічку. Подивіться, як приготувати бісквіт на пару.
Бісквіт готується дуже просто і особисто у мене завжди виходить високий і дуже смачний. До такого бісквіту підходить практично будь-який крем і начинка. Головне при приготуванні китайського бісквіта використовувати всі продукти кімнатної температури.
- Яйця - 10 штук
- Цукор - 600 грам
- Борошно - 600 грам
- Газована вода - 200 мілілітрів
- Ванілін - 1 щіпка
1
Збийте все яйця міксером до світлої піни.
2
Не припиняючи збивати, повільно всипте цукор.
3
Поступово введіть борошно і ванілін. Перемішайте на середній швидкості. Потім додайте воду і збийте тісто.
4
У форму для випічки на пергаментний папір вилийте тісто. Готуйте бісквіт в пароварці протягом 45 хвилин.
5
Готовність бісквіта перевірте дерев'яною шпажкою.
6
Смачного!