Бігус з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Хороший спосіб зробити смак Бігус ще більш насиченою і різноманітніше - це додати в нього квасоля, так блюдо заграє новими фарбами і, до речі, буде набагато смачніше і ситніше, а що ще потрібно для вечері.
Бігус - це блюдо з усіх боків чудове, не тільки тому що у нього відмінний смак, але також і тому, що ви завжди можете трохи змінювати склад Бігус і кожен раз готувати щось новеньке. Адже крім основних інгредієнтів додати в нього можна гриби, сухофрукти, різні овочі і так далі, ну а я хочу розповісти вам, як зробити бігус з квасолею. Таке блюдо, безсумнівно, стане відмінним варіантом для сімейного обіду або вечері, з ним ви точно смачно і ситно нагодуйте всю свою сім'ю. У цьому рецепті приготування Бігус з квасолею ви можете використовувати, не тільки квашену капусту, але і суміш квашеної і свіжої капусти. Копченості також підійдуть абсолютно будь-які, що знайдете в холодильнику, то і піде в наш бігус.
- Капуста квашена - 550-600 грам
- Копченості - 300-350 грам (шинка, грудинка, сосиски, ковбаса)
- Квасоля червона консервована - 400 грам(1 банку)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Корінь петрушки - 1 штука (або селери)
- Помідор - 2 штуки
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 4-5 штук
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Спеції - За смаком (суміш мелених перчимо)
- Сіль - За смаком