Рецепт Біфштекс зі свинини фото

Біфштекс зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина , Яйця
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Біфштекс зі свинини можна приготувати і на сковороді, і на грилі в похідних умовах. Усе, що треба, вдома приготувати заготовки біфштекси і всі! Подати такий біфштекс найкраще як бургер. Поїхали!

Опис приготування:

Як приготувати біфштекс зі свинини?

1. М'ясо чистий, наріжте шматочками. Пропустіть через м'ясорубку або, запасіться терпіння і порубати ножем.

2. Цибулину почистіть і дуже дрібно наріжте.

3. Часник пропустіть через м'ясорубку.

4. Змішайте всі інгредієнти.

5. Додайте у фарш жовтки.

6. Посоліть і поперчіть за смаком. Можна додати орегано, мелений чилі або паприку.

7. Перемішайте фарш і потім з силою киньте м'ясо на стіл. Процедуру повторіть рази 4-5.

8. З фаршу змоченими у воді руками сформуйте кульки, потім їх треба приплюснути. Вийде 4 bifšteksa.

9. Тепер біфштекси треба обернути харчовою плівкою і на годинку відправити в холодильник.

10. Прогрійте сковороду з маслом і обсмажте в ній біфштекси. Біфштекс смажиться 5 хвилин з кожного боку.

Подавайте біфштекс зі свинини в булочці з овочами.

Смачного!

  • Свинина - 500 грам
  • Яєчні жовтки - 3 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Часник - 2-3 зубчиків
Як приготувати біфштекс зі свинини?

1. М'ясо чистий, наріжте шматочками. Пропустіть через м'ясорубку або, запасіться терпіння і порубати ножем.

2. Цибулину почистіть і дуже дрібно наріжте.

3. Часник пропустіть через м'ясорубку.

4. Змішайте всі інгредієнти.

5. Додайте у фарш жовтки.

6. Посоліть і поперчіть за смаком. Можна додати орегано, мелений чилі або паприку.

7. Перемішайте фарш і потім з силою киньте м'ясо на стіл. Процедуру повторіть рази 4-5.

8. З фаршу змоченими у воді руками сформуйте кульки, потім їх треба приплюснути. Вийде 4 bifšteksa.

9. Тепер біфштекси треба обернути харчовою плівкою і на годинку відправити в холодильник.

10. Прогрійте сковороду з маслом і обсмажте в ній біфштекси. Біфштекс смажиться 5 хвилин з кожного боку.

Подавайте біфштекс зі свинини в булочці з овочами.

Смачного!

Схожі рецепти