Біфштекс зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Біфштекс зі свинини можна приготувати і на сковороді, і на грилі в похідних умовах. Усе, що треба, вдома приготувати заготовки біфштекси і всі! Подати такий біфштекс найкраще як бургер. Поїхали!
Як приготувати біфштекс зі свинини?
1. М'ясо чистий, наріжте шматочками. Пропустіть через м'ясорубку або, запасіться терпіння і порубати ножем.
2. Цибулину почистіть і дуже дрібно наріжте.
3. Часник пропустіть через м'ясорубку.
4. Змішайте всі інгредієнти.
5. Додайте у фарш жовтки.
6. Посоліть і поперчіть за смаком. Можна додати орегано, мелений чилі або паприку.
7. Перемішайте фарш і потім з силою киньте м'ясо на стіл. Процедуру повторіть рази 4-5.
8. З фаршу змоченими у воді руками сформуйте кульки, потім їх треба приплюснути. Вийде 4 bifšteksa.
9. Тепер біфштекси треба обернути харчовою плівкою і на годинку відправити в холодильник.
10. Прогрійте сковороду з маслом і обсмажте в ній біфштекси. Біфштекс смажиться 5 хвилин з кожного боку.
Подавайте біфштекс зі свинини в булочці з овочами.
Смачного!
- Свинина - 500 грам
- Яєчні жовтки - 3 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
1. М'ясо чистий, наріжте шматочками. Пропустіть через м'ясорубку або, запасіться терпіння і порубати ножем.
2. Цибулину почистіть і дуже дрібно наріжте.
3. Часник пропустіть через м'ясорубку.
4. Змішайте всі інгредієнти.
5. Додайте у фарш жовтки.
6. Посоліть і поперчіть за смаком. Можна додати орегано, мелений чилі або паприку.
7. Перемішайте фарш і потім з силою киньте м'ясо на стіл. Процедуру повторіть рази 4-5.
8. З фаршу змоченими у воді руками сформуйте кульки, потім їх треба приплюснути. Вийде 4 bifšteksa.
9. Тепер біфштекси треба обернути харчовою плівкою і на годинку відправити в холодильник.
10. Прогрійте сковороду з маслом і обсмажте в ній біфштекси. Біфштекс смажиться 5 хвилин з кожного боку.
Подавайте біфштекс зі свинини в булочці з овочами.
Смачного!