Рецепт Біфштекс з цибулею фото

Біфштекс з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Цибуля
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік , Різдво
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Біфштекс з цибулею можна назвати чоловічий їжею, хоча і я частенько від такої страви не відмовляюся. Виглядає і пахне воно приголомшливо. Біфштекси і цибулю смажимо на окремих сковорідках до готовності.

Опис приготування:

Як приготувати біфштекс з цибулею?

1. М'ясо промийте, наріжте шматочками по 3-4 см.

2. Кожен шматок можна злегка відбити, хоча я зазвичай не відбиваю. Додати сіль, поперчіть з усіх боків.

3. Змастіть кожен шматочок рослинним маслом за допомогою пензлика. Можна масло влити одразу в сковороду. Буде достатньо кількох ложок.

4. Сковороду гарненько прогрійте.

5. Смажте біфштекси по 3-4 хвилини з кожного боку. Чи не протикати виделкою, перевертайте за допомогою дерев'яної лопатки.

6. Цибуля чистий, наріжте кільцями.

7. У сковороді розігрійте масло на середньо-швидкому вогні і обсмажте до золотисто-коричневого кольору цибулю.

8. Викладіть цибулю в тарілку, цибуля - bifshteks. Якщо бажаєте, обсмажте і кружечки помідорів. Безумовно, смачно вийти, якщо овочі смажити на грилі без масла.

9. По бажанню, прикрасьте блюдо рубаною зеленню і подавайте.

Біфштекс з цибулею готовий!

Смачного!

  • Яловичина - 600 грам
  • Масло вершкове або рослинне - 4-5 Ст. Ложок (для смаження цибулі і біфштекса)
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Сіль, перець - За смаком
Як приготувати біфштекс з цибулею?

1. М'ясо промийте, наріжте шматочками по 3-4 см.

2. Кожен шматок можна злегка відбити, хоча я зазвичай не відбиваю. Додати сіль, поперчіть з усіх боків.

3. Змастіть кожен шматочок рослинним маслом за допомогою пензлика. Можна масло влити одразу в сковороду. Буде достатньо кількох ложок.

4. Сковороду гарненько прогрійте.

5. Смажте біфштекси по 3-4 хвилини з кожного боку. Чи не протикати виделкою, перевертайте за допомогою дерев'яної лопатки.

6. Цибуля чистий, наріжте кільцями.

7. У сковороді розігрійте масло на середньо-швидкому вогні і обсмажте до золотисто-коричневого кольору цибулю.

8. Викладіть цибулю в тарілку, цибуля - bifshteks. Якщо бажаєте, обсмажте і кружечки помідорів. Безумовно, смачно вийти, якщо овочі смажити на грилі без масла.

9. По бажанню, прикрасьте блюдо рубаною зеленню і подавайте.

Біфштекс з цибулею готовий!

Смачного!

Схожі рецепти