Рецепт Бешбармак з курки фото

Бешбармак з курки
(покроковий рецепт з фото)

Казахська кухня
Тісто , Борошно , Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 3 г. 0 хв.

П’ять пальців - соковите куряче м'ясо з домашньою локшиною, звареної в ароматному бульйоні. Якщо є бажання здивувати своїх близьких чудовим блюдом, настійно рекомендую готувати саме бешбармак!

Опис приготування:

Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування бешбармака з курки. Тут описаний весь процес приготування цього чудового блюда від початку і до кінця. Бешбармак подають на стіл в трьох окремих стравах, кожен самостійно збирає свій"млинець" . Якщо слідувати традиціям, їсти треба руками, без всяких столових приборів. Гарного вам дня!

  • Курка - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Перець - За смаком
  • Вода - 200 грам (для тіста)
  • Борошно - 500 грам (для тіста)
  • Яйця - 3 штуки (для тіста)
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок (для тіста)
  • Сіль - 1 Чайна ложка (для тіста)
бешбармак з курки - фото крок 1
Відварюємо у великій каструлі курку. Сіль, перець, спеції - за смаком. Варимо приблизно 2-3 годину, щоб м'ясо відставало від кісток.
бешбармак з курки - фото крок 2
Десь до для 30-40 хвилин до готовності курки займіться тестом. У глибоку ємність вливаємо воду, vbivaem яйця, додаємо борошно, сіль і рослинне масло. Замішуємо круте тісто, залишаємо його підійти при кімнатній температурі.
бешбармак з курки - фото крок 3
На сковороді розігрійте олію, додайте порізану кільцями цибулю і натерту моркву. Обсмажуємо овочі до готовності, помішуючи.
бешбармак з курки - фото крок 4
Приготовану курку витягаємо з бульйону і відокремлюємо м'ясо від кісток.
бешбармак з курки - фото крок 5
Від тесту відриваємо великі шматочки і розминаємо їх в коржики.
бешбармак з курки - фото крок 6
Кожен коржик розгортаємо качалкою до товщини в 2-3 мм.
бешбармак з курки - фото крок 7
Опускаємо коржі в киплячий бульйон і варимо 5-7 хвилин.
бешбармак з курки - фото крок 8
Бешбармак подається на стіл у трьох окремих стравах: c курицей, овочами і тестом.
бешбармак з курки - фото крок 9
На"млинець" викладається овочева і м'ясна начинка.
бешбармак з курки - фото крок 10
Тісто згортається конвертиком.
бешбармак з курки - фото крок 11
Їдять бешбармак руками. Смачного!

Схожі рецепти