Рецепт Баранина з зеленню фото

Баранина з зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Зелень, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Соковита і дуже апетитна баранина з зеленню в домашніх умовах - це відмінний варіант основного блюда навіть на святковий стіл. Побалуйте себе по-справжньому смачним м'ясом.

Це ідеальний рецепт приготування баранини з зеленню для тих, хто не любить перебивати смак м'яса спеціями. Начинка надає неймовірний аромат страви, лише доповнюючи і підкреслюючи його смак. Сир використовується за бажанням, як факультативний інгредієнт.

  • Баранина - 1.5-2 кілограма
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Зелень - 1 пучок
  • Сир - 150 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Оливкова олія - За смаком
  • Цибулина - 1 штука
баранина з зеленню - фото крок 1
1. Спершу потрібно зайнятися начинкою. На сковороді розігріти трохи оливкового масла і відправити туди нарізану цибулю. Обсмажити до м'якості.
баранина з зеленню - фото крок 2
2. В рецепт приготування баранини з зеленню можна використовувати абсолютно все, що є під рукою - шпинат, базилік, кріп, петрушку, Kinzu, м'яту і т.Д. Вимиту і подрібнену зелень відправити на сковороду на 2-3 хвилини.
баранина з зеленню - фото крок 3
3. Викласти зелень в салатник і як слід остудити. Потім додати трохи тертого сиру і вбити яйце, щоб надати начинці в'язкості. Як слід перемішати.
баранина з зеленню - фото крок 4
4. М'ясо вимити і добре просушити.
баранина з зеленню - фото крок 5
5. Очистити часник і нарізати дрібними шматочками. По всій поверхні баранини зробити невеликі надрізи.
баранина з зеленню - фото крок 6
6. Помістити в дірочки часник.
баранина з зеленню - фото крок 7
7. Викласти начинку на м'ясо, розподіливши по всій поверхні.
баранина з зеленню - фото крок 8
8. І акуратно згорнути шматочок навпіл. Посолити і поперчити все за смаком. Щоб м'ясо не втратило форму в процесі приготування, краще кілька разів обернути його ниткою. У такому вигляді потрібно залишити баранину мінімум на 3 годину, але краще на всю ніч.
баранина з зеленню - фото крок 9
9. Перед відправкою в духовку побризкати соком лимона і викласти трохи свіжої зелені зверху для додаткового аромату. Випікається баранина з зеленню в домашніх умовах близько 2 годин. Коли м'ясо готове, його потрібно дістати з духовки, накрити фольгою і залишити ще на 25-30 хвилин.
баранина з зеленню - фото крок 10
10. Подавати до столу м'ясо можна з гарніром, соусом або салатом.

Схожі рецепти