Баранина з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную спробувати найпростіший рецепт баранини з грибами, який я тільки знаю! виходить блюдо, гідне кращих гурманів, з вершками, грибочками, бараниною і горошком! Дуже смачно і просто!
Хочу з вами поділитися своїм, вже став класичним рецептом баранини з грибами! виходить дуже, я б сказала, ніжне блюдо. М'ясо завдяки вершкам пом'якшується, овочі органічно доповнюють композицію, додаючи соковитості, а зелений горошок додає естетичності страви! словом, дуже смачно, красиво і апетитно виходить! розповідаю, як приготувати баранину з грибами!
- Баранина - 800 грам
- Гриби - 300 грам
- Вершки жирні - 200 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Соєвий соус - 1/4 склянки
- Горошок зелений - 1 Склянка
- Спеції - За смаком
1. Для початку все овочі подрібнити. М'ясо ріжемо кубиками, часник - шматочками, морквину тремо на тертці, цибуля, гриби і перець подрібнити довільно.
2. А тепер на рослинній олії обсмажити м'ясо з часником до рум'яної скоринки. Солимо і перчимо до смаку.
3. Як тільки м'ясо стане золотистим, додамо лук і гриби. Обсмажити до прозорості лука, а потім просто заливаємо вершками і закидаємо всі інші інгредієнти! tusim 30-40 хвилин!
4. В самому кінці заливаємо соєвий соус, перемішуємо, і додамо спеції за смаком. Відразу подаємо! Смачного!