Рецепт Баранина в коктальніце фото

Баранина в коктальніце
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні ми будемо готувати дуже незвичайне і смачне блюдо. Це відповідний рецепт для всіх, хто любить копченості. Я опишу в декількох кроках, як приготувати баранину в коктальніце.

Опис приготування:

Коктальніца - це цікаве і корисне пристосування. З його допомогою можна закоптити будь-яке м'ясо або рибу. Друга назва цього девайса - коптильня. Спорудити таку річ можна своїми руками, а можна придбати вже готову.

  • Баранина - 500 грам (лопатка)
  • Картопля - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Помідори - 2 штуки
баранина в коктальніце - фото крок 1
Моєму овочі. Нарізаємо смужками часник, перець болгарський і помідори. Баранячу лопатку обполіскувати, робимо невеликі і часті надрізи. Шпигуємо її овочами.
баранина в коктальніце - фото крок 2
Нашпиговану баранячу лопатку викладаємо на коктальніцу. Коптимо рівно годину. Протягом процесу можна поливати водою, щоб м'ясо не висихало.
баранина в коктальніце - фото крок 3
Така вкуснотень у нас вийшла! Можна подавати на стіл з будь-яким гарніром. Поживний і ароматний смак страви порадує будь-якого гостя. Смачного!

Схожі рецепти