Баранина в коктальніце
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми будемо готувати дуже незвичайне і смачне блюдо. Це відповідний рецепт для всіх, хто любить копченості. Я опишу в декількох кроках, як приготувати баранину в коктальніце.
Коктальніца - це цікаве і корисне пристосування. З його допомогою можна закоптити будь-яке м'ясо або рибу. Друга назва цього девайса - коптильня. Спорудити таку річ можна своїми руками, а можна придбати вже готову.
- Баранина - 500 грам (лопатка)
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Помідори - 2 штуки
Моєму овочі. Нарізаємо смужками часник, перець болгарський і помідори. Баранячу лопатку обполіскувати, робимо невеликі і часті надрізи. Шпигуємо її овочами.
Нашпиговану баранячу лопатку викладаємо на коктальніцу. Коптимо рівно годину. Протягом процесу можна поливати водою, щоб м'ясо не висихало.
Така вкуснотень у нас вийшла! Можна подавати на стіл з будь-яким гарніром. Поживний і ароматний смак страви порадує будь-якого гостя. Смачного!