Рецепт Баранина, тушкована з корицею і чорносливом фото

Баранина, тушкована з корицею і чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
М'ясо, Фрукти, Баранина
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування баранини, тушкованою з чорносливом і корицею. М'ясо виходить дуже ароматним і ніжним. Рис буде ідеальним гарніром.

Кількість порцій: 4
  • Перець горошок - 5 штук
  • Баранина - 1 кілограм
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
  • Чорнослив - 150 грам
  • Сіль і перець - 1 За смаком
  • Обкладинка - 1 штука (паличка)
  • Цибуля - 150 грам
баранина, тушкована з корицею і чорносливом - фото крок 1
1. Очищаємо цибулю та нарізаємо його соломкою.
баранина, тушкована з корицею і чорносливом - фото крок 2
2. Невеликими шматочками нарізаємо чорнослив.
баранина, тушкована з корицею і чорносливом - фото крок 3
3. Цибуля злегка обсмажити на розігрітій сковороді в рослинному маслі. Баранину нарізаємо шматками (товщина приблизно один - півтора сантиметрів), додаємо м'ясо на сковороду. Хвилини три - чотири тушкуємо.
баранина, тушкована з корицею і чорносливом - фото крок 4
4. Перевертаємо і накриваємо кришкою. Хвилин десять - п'ятнадцять тушкуємо на маленькому вогні. Додаємо сюди корицю і чорнослив.
баранина, тушкована з корицею і чорносливом - фото крок 5
5. Додаємо воду (100 мл), тушкуємо хвилин тридцять п'ять - сорок з закритою кришкою, на маленькому вогні.
баранина, тушкована з корицею і чорносливом - фото крок 6
6. Тепер м'ясо перевертаємо, перчимо і солимо. Тушкуємо ще хвилин десять. Потім вимикаємо. Блюдо готово.

Схожі рецепти