Рецепт Тушкована баранина з чорносливом фото

Тушкована баранина з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт тушкована баранина з чорносливом - приготування м'ясної страви з баранини з чорносливом, корицею і зеленню.

Яловичина ріжеться на невеликі шматки, по 40-50 г кожен, після чого смажиться на маргарині і складається в спеціальний посуд, в якій і буде гаситися. Ріпчасту цибулю дуже дрібно шинку і спассеруйте на олії разом з томат-пюре. Після цього інгредієнти відправляються до м'яса, заливаються бульйоном і гасяться близько півгодини на повільному вогні.

Чорнослив ретельно миється і теж вирушає в м'ясо, гаситься до готовності. Хв 10-15 до готовності додайте до вже наявних інгредієнтів цукор, гвоздику, корицю і оцет. Подавати блюдо коштує з овочевим гарніром, прикрасивши все зеленню, а також маринованою цибулею.


  • Баранина - 400 грам
  • Чорнослив - 120 грам (без кісточок )
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Бульйон - 1 Склянка (яловичий)
  • Томат-пюре - 3 Ст. Ложки
  • Маргарин - 50 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Оцет 6% - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - 1 грам
  • Гвоздика - 1 грам
  • Цибуля - 160 грам (маринований)
  • Зелень - 20 грам
  • Сіль - - За смаком
Яловичина ріжеться на невеликі шматки, по 40-50 г кожен, після чого смажиться на маргарині і складається в спеціальний посуд, в якій і буде гаситися. Ріпчасту цибулю дуже дрібно шинку і спассеруйте на олії разом з томат-пюре. Після цього інгредієнти відправляються до м'яса, заливаються бульйоном і гасяться близько півгодини на повільному вогні.

Чорнослив ретельно миється і теж вирушає в м'ясо, гаситься до готовності. Хв 10-15 до готовності додайте до вже наявних інгредієнтів цукор, гвоздику, корицю і оцет. Подавати блюдо коштує з овочевим гарніром, прикрасивши все зеленню, а також маринованою цибулею.

Схожі рецепти