Тушкована баранина з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт тушкована баранина з чорносливом - приготування м'ясної страви з баранини з чорносливом, корицею і зеленню.
Яловичина ріжеться на невеликі шматки, по 40-50 г кожен, після чого смажиться на маргарині і складається в спеціальний посуд, в якій і буде гаситися. Ріпчасту цибулю дуже дрібно шинку і спассеруйте на олії разом з томат-пюре. Після цього інгредієнти відправляються до м'яса, заливаються бульйоном і гасяться близько півгодини на повільному вогні.
Чорнослив ретельно миється і теж вирушає в м'ясо, гаситься до готовності. Хв 10-15 до готовності додайте до вже наявних інгредієнтів цукор, гвоздику, корицю і оцет. Подавати блюдо коштує з овочевим гарніром, прикрасивши все зеленню, а також маринованою цибулею.
- Баранина - 400 грам
- Чорнослив - 120 грам (без кісточок )
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Бульйон - 1 Склянка (яловичий)
- Томат-пюре - 3 Ст. Ложки
- Маргарин - 50 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет 6% - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 1 грам
- Гвоздика - 1 грам
- Цибуля - 160 грам (маринований)
- Зелень - 20 грам
- Сіль - - За смаком
Чорнослив ретельно миється і теж вирушає в м'ясо, гаситься до готовності. Хв 10-15 до готовності додайте до вже наявних інгредієнтів цукор, гвоздику, корицю і оцет. Подавати блюдо коштує з овочевим гарніром, прикрасивши все зеленню, а також маринованою цибулею.