Баранина тушкована з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Запашна і ароматна баранина стане головним блюдом вашого обіду або вечері. Соковиті овочі в поєднанні з ніжним м'ясом цієї страви просто дивовижні.
Поєднання різноманітних смаків в цій страві обволікають і дарують неповторне насолоду. Ваші домочадці, та й гості будуть в повному захваті від цієї страви. Його можна подати з картоплею, таким чином, ви зробите це блюдо більш ситним. Рецепт приготування баранини тушкованою з баклажанами з фото читайте у нас.
- Молода баранина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Баклажан - 2 штуки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Помідори - 500 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Кмин, м'ята, сіль, перець - За смаком
1. Для початку очистимо цибулю і наріжемо його півкільцями. Часник можна пропустити через чеснокодавку або дрібно порубати.
2. Займемося м'ясом, баранину необхідно промити, очистити від зайвого жиру і нарізати шматочками.
3. В казанок додаємо оливкову олію і підготовлені цибулю, часник і кмин. Пассируем хвилини 2-3 після чого додаємо м'ясо, м'яту, лавровий лист і тушкуємо на повільному вогні 20 хвилин.
4. Баклажани нарізати кубиками, посипаємо сіллю і через 2-3 хвилини додаємо м'яса, солимо, перчим наше блюдо.
5. Помідори нарізаємо кубиками і додаємо в казанок з овочами і м'ясом, тушкуємо ще 20 хвилин. Перед подачею можна посипати рубаною зеленню. Блюдо готово! Смачного!