Рецепт Баклажани по-чеченських фото

Баклажани по-чеченських
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Хочу поділитися рецептом баклажан по-чеченських в домашніх умовах. Відмінна закуска для святкового столу: ostrenьkaя, ситна і просто готується! дивимося рецепт.

Чеченська кухня, як і грузинська, досить гостра і вимагає багато спецій. Проте, чеченські страви відмінно підходять для масштабного застілля з випивкою і веселими гостями. Для приготування баклажан по-чеченських потрібно багато масла - для обжарки. Враховуйте, що блюдо досить калорійне. Дивимося нижче рецепт з фото.

  • Баклажан - 4 штуки
  • Крем - 250 грам
  • Пучок кропу - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Рослинна олія - 1 Склянка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - 7 Ст. Ложок
баклажани по-чеченських - фото крок 1
Баклажани миємо і чистимо, нарізаємо смужками, товщиною в сантиметр. Солимо і перчимо, обсмажуємо в маслі з двох сторін.
баклажани по-чеченських - фото крок 2
Викладаємо обсмажені баклажани на тарілку, дивіться, щоб не поламалися. Баклажани мають охолонути.
баклажани по-чеченських - фото крок 3
Тепер робимо соус: сметану змішуємо з подрібненою зеленню, часником і спеціями. Можна взяти хмелі-сунелі або куркуму.
баклажани по-чеченських - фото крок 4
А тепер остиглі баклажани мажемо соусом. От і все! Наші баклажани по-чеченських готові. Скликаємо гостей і приємного апетиту)

Схожі рецепти