Баклажани по-чеченських
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом баклажан по-чеченських в домашніх умовах. Відмінна закуска для святкового столу: ostrenьkaя, ситна і просто готується! дивимося рецепт.
Чеченська кухня, як і грузинська, досить гостра і вимагає багато спецій. Проте, чеченські страви відмінно підходять для масштабного застілля з випивкою і веселими гостями. Для приготування баклажан по-чеченських потрібно багато масла - для обжарки. Враховуйте, що блюдо досить калорійне. Дивимося нижче рецепт з фото.
- Баклажан - 4 штуки
- Крем - 250 грам
- Пучок кропу - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Рослинна олія - 1 Склянка
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 7 Ст. Ложок

Баклажани миємо і чистимо, нарізаємо смужками, товщиною в сантиметр. Солимо і перчимо, обсмажуємо в маслі з двох сторін.

Викладаємо обсмажені баклажани на тарілку, дивіться, щоб не поламалися. Баклажани мають охолонути.

Тепер робимо соус: сметану змішуємо з подрібненою зеленню, часником і спеціями. Можна взяти хмелі-сунелі або куркуму.

А тепер остиглі баклажани мажемо соусом. От і все! Наші баклажани по-чеченських готові. Скликаємо гостей і приємного апетиту)