Рецепт Андалузський салат фото

Андалузський салат
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Андалусія - провінція Іспанії. І цей традиційний салат користується в цій країні величезною популярністю. Дуже легкий, з заправкою на основі оливкової олії, - він прекрасно підійде для сімейної вечері.

Опис приготування:

Рецепт традиційний іспанська, тому точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування, - і отримаєте справжній іспанська салат! Овочі і неймовірно смачна заправка… Що може бути краще до шматочка свіжоприготованого м'яса?

  • Часник - 1 зубчик
  • Черрі - 70 грам
  • Огірок - 90 грам
  • Цибуля ріпчаста - 25 грам
  • Dajkon - 160 грам
  • Чорний перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - 4 мілілітра
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки (заправка)
  • Оцет 9% - 1 Чайна ложка (заправка)
  • Перець червоний пекучий - 1/4 чайних ложки (заправка)
андалузький салат - фото крок 1
1. Dajkon, огірок і цибулю наріжте соломкою, чері - навпіл.
андалузький салат - фото крок 2
2. Зелень і часник дрібно порубати.
андалузький салат - фото крок 3
3. Змішайте всі інгредієнти для заправки.
андалузький салат - фото крок 4
4. Перемішайте всі інгредієнти, приправити сіллю, поперчіть і заправте салат. Смачного!

Схожі рецепти