Андалузський салат
(покроковий рецепт з фото)
Андалусія - провінція Іспанії. І цей традиційний салат користується в цій країні величезною популярністю. Дуже легкий, з заправкою на основі оливкової олії, - він прекрасно підійде для сімейної вечері.
Рецепт традиційний іспанська, тому точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування, - і отримаєте справжній іспанська салат! Овочі і неймовірно смачна заправка… Що може бути краще до шматочка свіжоприготованого м'яса?
- Часник - 1 зубчик
- Черрі - 70 грам
- Огірок - 90 грам
- Цибуля ріпчаста - 25 грам
- Dajkon - 160 грам
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень - 4 мілілітра
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки (заправка)
- Оцет 9% - 1 Чайна ложка (заправка)
- Перець червоний пекучий - 1/4 чайних ложки (заправка)
1. Dajkon, огірок і цибулю наріжте соломкою, чері - навпіл.
2. Зелень і часник дрібно порубати.
3. Змішайте всі інгредієнти для заправки.
4. Перемішайте всі інгредієнти, приправити сіллю, поперчіть і заправте салат. Смачного!