Зрази з яловичини по-варшавський
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування зраз з яловичини по-варшавський. У процесі приготування страви виходять дуже смачні м'ясні рулетики.
Основою цієї страви є яловичина. Готується з дуже смачним соусом. М'ясо виходить ароматним і смачним. Готувати не складно.
- Морська сіль - 1/2 чайних ложки
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Яловичина - 450 грам
- Пшеничне борошно - 30 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
1. В першу чергу добре промиємо м'ясо, потім яловичину нарізаємо широкими шматочками, обов'язково поперек волокон, товщина шматочків приблизно один-півтора сантиметрів. Тепер добре їх відбиваємо, повинні вийти плоскі тонкі шматочки.
2. Очищаємо цибулю, і дрібно його нарізаємо. До цибулі додаємо злегка розм'якшеного (але не розтопленого) масла і трохи панірувальних сухарів, все перемішуємо. Начинка готова.
3. Тепер викладаємо начинку так, щоб на кожному шматочку м'яса вона була рівномірно розподілена. Потім все звертаємо рулетиком, і краю закріплюємо зубочисткою. Обвалюють рулетики в борошні, на сковороду вливаємо трохи рослинного масла, і ложем туди рулетики.
4. На сильному вогні обсмажуємо рулетики з усіх боків, поки колір не стане світло-коричневим. Потім складаємо рулети в сотейник, що залишилася начинку розподіляємо зверху, і додаємо води, приблизно 250-300 мл. Солимо.
5. На невеликому вогні з закритою кришкою тушкуємо приблизно годину-півтора. Стежимо, щоб блюдо не підгорає. М'ясо повинно стати дуже м'яким, утворюючи навколо себе смачний і ароматний соус.
6. Коли рулети будуть готові, до них дуже добре підійде овочевий гарнір, картопля або рис.