Рецепт Варшавський сирник фото

Варшавський сирник
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
ПП рецепти
На полуденок , На сніданок
Випічка , Сирники
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

Варшавський сирник - шалено смачна випічка, який зробить ваше чаювання особливим. За смаком виходить дуже збалансовано і ніжно, сподобається всім, повірте!

Опис приготування:

Готувати варшавський сирник просто і легко. Особлива родзинка - двухслойность - знизу сирник буде з додаванням какао, а поверх буде білий шар. Такий сирник подавати до столу можна не тільки зі сметаною, але і з солодким джемом або сиропом. Сир та інші інгредієнти вибирайте якісні, так ви будете впевнені в відмінному результаті.

  • Сир - 600 грам
  • Курячі яйця - 1 штука
  • Какао-порошок - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Манна крупа або борошно - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1-2 Ст. Ложок
варшавський сирник - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
варшавський сирник - фото крок 2
У глибоку ємність перекладіть сир. Якщо сир домашній, купнозерністий, протріть його через дрібне сито.
варшавський сирник - фото крок 3
Додайте до сиру яйце і порцію сметани.
варшавський сирник - фото крок 4
Слідом додайте в сир цукровий пісок, манну крупу і дрібку солі.
варшавський сирник - фото крок 5
Вершкове масло розтопіть і влийте в сир, після все добре перемішайте.
варшавський сирник - фото крок 6
Розділити тісто на дві частини, в одну частину додайте какао-порошок і добре перемішайте.
варшавський сирник - фото крок 7
Форму для духовки змастіть маслом, викладіть шоколадний шар сирної маси.
варшавський сирник - фото крок 8
Поверх покладіть залишок сиру - білий шар. Запікайте сирник в духовці при температурі 180 градусів, протягом 25-30 хвилин. Через деякий час подавайте сирник до столу.
варшавський сирник - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти