Варшавський сирник
(покроковий рецепт з фото)
Варшавський сирник - шалено смачна випічка, який зробить ваше чаювання особливим. За смаком виходить дуже збалансовано і ніжно, сподобається всім, повірте!
Готувати варшавський сирник просто і легко. Особлива родзинка - двухслойность - знизу сирник буде з додаванням какао, а поверх буде білий шар. Такий сирник подавати до столу можна не тільки зі сметаною, але і з солодким джемом або сиропом. Сир та інші інгредієнти вибирайте якісні, так ви будете впевнені в відмінному результаті.
- Сир - 600 грам
- Курячі яйця - 1 штука
- Какао-порошок - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 80 грам
- Манна крупа або борошно - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
У глибоку ємність перекладіть сир. Якщо сир домашній, купнозерністий, протріть його через дрібне сито.
Додайте до сиру яйце і порцію сметани.
Слідом додайте в сир цукровий пісок, манну крупу і дрібку солі.
Вершкове масло розтопіть і влийте в сир, після все добре перемішайте.
Розділити тісто на дві частини, в одну частину додайте какао-порошок і добре перемішайте.
Форму для духовки змастіть маслом, викладіть шоколадний шар сирної маси.
Поверх покладіть залишок сиру - білий шар. Запікайте сирник в духовці при температурі 180 градусів, протягом 25-30 хвилин. Через деякий час подавайте сирник до столу.
Смачного!