Рецепт Зрази з хека фото

Зрази з хека
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга , Хек
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Зрази
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Зрази готують з картоплі, але в наш час з'явилося настільки багато різноманітних варіантів приготування цієї страви, що за всіма і не встежиш. Пропоную приготувати зрази з двох видів риби.

Опис приготування:

Приготуємо зрази з хека в домашніх умовах. Я використовував два види фаршу: файл Хека, перекручене в м'ясорубці, і філе сьомги, також перекручене. Готові зрази можна їсти як гарячими, так і холодними. Рекомендую подавати до столу з соусом. Хай щастить!

  • Файл Хека - 350 грам
  • Філе сьомги - 350 грам
  • Кнопка - 150 грам (без скоринки)
  • Зелень - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Спеції - За смаком
зрази з хека - фото крок 1
Філе хека пропускаємо через м'ясорубку.
зрази з хека - фото крок 2
Ті ж маніпуляції проробляємо з сьомгою.
зрази з хека - фото крок 3
Батон замочіть в молоці. Тим часом обсмажте на олії подрібнену цибулю. Батон віджимаємо і змішуємо з цибулею, ділимо навпіл. Частина батона і цибулі кладемо в білий фарш (+ подрібнена зелень і яйце).
зрази з хека - фото крок 4
Іншу частину - в червоний фарш. Солимо, перчимо і ретельно перемішуємо.
зрази з хека - фото крок 5
Сформуємо зрази. З червоного фаршу робимо коржики, в центр кладемо частину білого фаршу.
зрази з хека - фото крок 6
Обваляйте зрази в панірувальних сухарях і обсмажте у фритюрі до золотистого кольору. Смачного!

Схожі рецепти