Зрази по-Рибальський
(покроковий рецепт з фото)
Зрази по-Рибальський - ця страва, приготовлені з морської або річкової риби. Родзинкою даного рецепта є крабові палички, які поміщаються всередину зраз, перед запіканням в духовці. Спробуйте!
До вашої уваги - простий рецепт приготування зраз по-рибальських. Вам знадобиться філе риби, річковий або морський. Начинкою послужать крабові палички. Зрази подаються до столу в гарячому вигляді зі свіжими овочами та соусом або сметаною. Хай щастить!
- Рибне філе - 600 грам
- Кнопка - 2 скибочки
- Молоко - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сало солоне - 50 грам
- Крабові палички - 3-4 штук
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Спеції - За смаком
Попередньо замочіть батон (без кірки) в молоці. Рибне філе, цибуля, батон і сало пропускаємо через м'ясорубку. Заправляємо спеціями і ретельно перемішуємо.
З фаршу робимо коржики, в центр кладемо половинку крабової палички.
Сформуйте зрази і обваляйте їх в панірувальних сухарях.
Обсмажте до рум'яності на рослинній олії.
Доводимо зрази до готовності в духовці, прогретой до 180 градусів. Приблизно 15 хвилин. Смачного!