Рецепт Салат «Рибальський» фото

Салат «Рибальський»
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти , Судак
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування французького блюда - салату з судака з яблуками. Поєднання риби та яблука в рибальському салаті ідеальне!

Опис приготування:

1. Філе судака відварити в підсоленій воді, остудити. Одне яблуко, не очищаючи від шкірки, нарізати скибочками, попередньо видаливши серцевину. Щоб нарізане яблуко не потемніло, скропити його лимонним соком.

2. Відварене філе судака подрібнити, нарізавши невеликими кубиками або соломкою. Очищені волоські горіхи дрібно нарізати, залишивши кілька штук для прикраси готового салату.

3. Рис відварити, остудити. Нарізане скибочками яблуко, подрібнені волоські горіхи і філе судака покласти у містку ємність, додати відварений рис, заправити майонезом, посолити, потім все перемішати.

4. На дно салатниці покласти кілька листків салату, потім помістити на них готовий салат, після чого прикрасити волоськими горіхами і подати до столу.

5. Салат можна прикрасити скибочками яблука. Одне яблуко, не очищаючи від шкірки, розрізати навпіл. Потім половинку яблука нарізати так, щоб вийшли скибочки нагадували куточки. Нарізане так яблуко скропити лимонним соком і укласти по краях салатниці.


  • Філе судака - 150 грам
  • Червоні яблука - 2 штуки
  • Грецькі горіхи - 50 грам
  • Мал - 50 грам
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Листя салату - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
1. Філе судака відварити в підсоленій воді, остудити. Одне яблуко, не очищаючи від шкірки, нарізати скибочками, попередньо видаливши серцевину. Щоб нарізане яблуко не потемніло, скропити його лимонним соком.

2. Відварене філе судака подрібнити, нарізавши невеликими кубиками або соломкою. Очищені волоські горіхи дрібно нарізати, залишивши кілька штук для прикраси готового салату.

3. Рис відварити, остудити. Нарізане скибочками яблуко, подрібнені волоські горіхи і філе судака покласти у містку ємність, додати відварений рис, заправити майонезом, посолити, потім все перемішати.

4. На дно салатниці покласти кілька листків салату, потім помістити на них готовий салат, після чого прикрасити волоськими горіхами і подати до столу.

5. Салат можна прикрасити скибочками яблука. Одне яблуко, не очищаючи від шкірки, розрізати навпіл. Потім половинку яблука нарізати так, щоб вийшли скибочки нагадували куточки. Нарізане так яблуко скропити лимонним соком і укласти по краях салатниці.

Схожі рецепти