Зрази на пару в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами максимально корисним і дуже простим рецептом зраз на пару в мультиварці. Будемо готувати з яловичого фаршу, а в якості начинки використовуємо перепелині яйця. Смачно, корисно і красиво!
Такі зрази на пару в мультиварці в домашніх умовах я дуже люблю готувати. Чому? та тому, що мультиварка дозволяє готувати одночасно "і перше, і друге, і десерт & Quot. Так, щоб даремно не витрачати час і електрику, я в нижню чашу засинаю крупу або дрібно порізану картоплю, заливаю водою, і готую в режимі "плов" або "пульпа & Quot. Повірте, ваші зрази вийдуть не менш смачними, але зате і гарнір вже готовий буде! Так що це дуже продуманий рецепт приготування зраз на пару в мультиварці, рекомендую спробувати!
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Цибуля - 300 грам
- Кнопка - 100 грам
- Молоко - 1 Склянка (можна замінити водою)
- Яйце - 1 штука
- Яйця перепелині - 12 штук
- Спеції - За смаком
1. Приготуємо фарш. Батон без кірочок замочуємо в молоці, і, коли розбухне, вливаємо разом із залишками молока до фаршу. Сюди ж - подрібнену цибулю, яйце, а також спеції і зелень за смаком.
2. Перепелині яйця відварюємо, охолоджуємо і очищаємо від шкаралупи.
3. З фаршу ліпимо котлетки, всередину поміщаємо яйце. Розкачуємо в руках так, щоб яйце ніде не визирало.
4. Розміщуємо зрази в чашу для варіння на пару, і в аналогічному режимі тримаємо 30-40 хвилин.
5. Смачного!