Рецепт Журавлинний десерт фото

Журавлинний десерт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Фрукти , Журавлина
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження
Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Смачний і корисний десерт з журавлиною. Дуже красивий, ніжний і просто чудовий мус. Порадуйте себе і своїх близьких.

Опис приготування:

Журавлинний десерт добре виходить у вигляді мусу з манкою. Подрібніть і перетріть ягоди через сито. Змішайте отриману масу з водою і цукром і доведіть до кипіння. Додайте манку і варіть протягом 15 хвилин. Готову кашу охолодіть і збийте. Мус викладіть в креманки, прикрасьте збитими вершками і журавлиною і подайте на стіл. Смачного!

  • Журавлина - 300 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Манна крупа - 4 Ст. Ложки
  • Вода - 1 літр
  • Збиті вершки - За смаком
журавлинний десерт - фото крок 1
Журавлину подрібніть за допомогою блендера.
журавлинний десерт - фото крок 2
І протріть через сито. В отриману масу додайте воду і цукор і поставте на вогонь.
журавлинний десерт - фото крок 3
Коли сироп закипить, помішуючи, додайте манну крупу. Варіть протягом 15 хвилин.
журавлинний десерт - фото крок 4
Потім остудіть і збийте за допомогою міксера. Мус викладіть в креманки, прикрасьте збитими вершками і журавлиною і подайте на стіл.

Схожі рецепти