Журавлинний десерт
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і корисний десерт з журавлиною. Дуже красивий, ніжний і просто чудовий мус. Порадуйте себе і своїх близьких.
Журавлинний десерт добре виходить у вигляді мусу з манкою. Подрібніть і перетріть ягоди через сито. Змішайте отриману масу з водою і цукром і доведіть до кипіння. Додайте манку і варіть протягом 15 хвилин. Готову кашу охолодіть і збийте. Мус викладіть в креманки, прикрасьте збитими вершками і журавлиною і подайте на стіл. Смачного!
- Журавлина - 300 грам
- Цукор - 100 грам
- Манна крупа - 4 Ст. Ложки
- Вода - 1 літр
- Збиті вершки - За смаком
Журавлину подрібніть за допомогою блендера.
І протріть через сито. В отриману масу додайте воду і цукор і поставте на вогонь.
Коли сироп закипить, помішуючи, додайте манну крупу. Варіть протягом 15 хвилин.
Потім остудіть і збийте за допомогою міксера. Мус викладіть в креманки, прикрасьте збитими вершками і журавлиною і подайте на стіл.