Рецепт Жульєн зі свининою і картоплею фото

Жульєн зі свининою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Картопля
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Вже знайоме всім французьке блюдо "жульен" давно перекочувало в меню на наші кухні. З'явилося багато варіацій його приготування, тому напевно можна знайти для себе улюблений варіант.

Головне, щоб всі інгредієнти готувалися в горщиках в духовці, а зверху була вершково-сирна заливка. Ознайомтеся з тим, як приготувати жульєн зі свининою і картоплею по моїм рецептом. Блюдо вийде святковим і дуже ситним. Хоча готується воно досить просто. Пропорції розраховані на 6 порцій.

  • Свинина - 800 грам
  • Гриби - 700 грам
  • Твердий сир - 200 грам
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Картопля - 13 штук
  • Ріпчаста цибуля - 3 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Вершкове масло - 6 чайних ложок
  • Часник - 7 зубчиків
  • Зелень - 2 пучка
  • Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
жульєн зі свининою і картоплею - фото крок 1
М'ясо помийте і наріжте невеликими шматочками. Обсмажте його в олії до готовності.
жульєн зі свининою і картоплею - фото крок 2
Шматочки м'яса перекладіть в горщики. Посоліть і поперчіть його.
жульєн зі свининою і картоплею - фото крок 3
Морква почистіть, помийте і натріть на крупній тертці. Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Часник почистіть і подрібніть.
жульєн зі свининою і картоплею - фото крок 4
Обсмажте цибулю з морквою на сковороді в олії до готовності.
жульєн зі свининою і картоплею - фото крок 5
Всипте зажарку в горщики. Зверху посипте її часником.
жульєн зі свининою і картоплею - фото крок 6
Картопля почистіть, помийте і наріжте соломкою. Обсмажте його до готовності в олії.
жульєн зі свининою і картоплею - фото крок 7
Готову картоплю викладіть в горщики. Посоліть і поперчіть його. Посипте подрібненою зеленню.
жульєн зі свининою і картоплею - фото крок 8
Гриби помийте, наріжте і обсмажте до готовності. Викладіть їх наступним шаром в горщики.
жульєн зі свининою і картоплею - фото крок 9
У кожну порцію покладіть по чайній ложці вершкового масла, залийте 150 мл. Води.
жульєн зі свининою і картоплею - фото крок 10
Зверху натріть сир (на крупній тертці) і змастіть все майонезом.
жульєн зі свининою і картоплею - фото крок 11
Розігрійте духовку до 190 градусів. Запікайте жульен 50-60 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти