Жульєн зі свининою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Варіацій приготування жульєну величезна кількість: з рибою, морепродуктами, куркою, грибами, з фаршем, зі свининою і навіть з яловичиною або макаронами. Принцип приготування не змінюється.
Готувати жульєн зі свининою і грибами в домашніх умовах не складно, якщо знати послідовність і дотримуватися пропорції. Важливе значення займає соус. У нашому випадку ми готуємо відразу свинину з грибами, а потім соус. М'ясо попередньо краще відварити, тоді блюдо можна приготувати ще швидше.
- Свинина - 600 грам
- Гриби - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Сир - 200 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Жульєн можна зробити з різною начинкою і кожна по-своєму смачна. Сьогодні я вам підкажу рецепт жуьена зі свининою і грибами в домашніх умовах. Ставимо м'ясо варитися до повної готовності.
2. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору на слабкому вогні. Для смаження краще використовувати рослинне масло.
3. Відправляємо до цибулі гриби. Зазвичай я використовую шампіньйони невеликого розміру.
4. Коли свинина буде готова, нарізаємо її і відправляємо на сковороду. Солимо і перчимо до смаку.
4. Смажимо до повної готовності, а після перекладаємо в ємність, в якій будемо запікати наш жульен.
6. Відправляємо вершкове масло на чисту сковороду. Потім посипаємо борошном і смажимо до появи золотистого кольору. Після вливаємо молоко і тушкуємо.
7. В самому кінці вливаємо сметану і майонез. Розмішуємо і тушкуємо до того моменту, поки соус не почне загусати.
8. Посипаємо сиром і чекаємо, поки він розплавиться. Усе - наш соус готовий.
9. Заливаємо м'ясо з грибами і ставимо в духовку на півгодини. Коли на поверхні утворюється рум'яна кірочка - наше блюдо готово.