Рецепт Жульєн зі свининою і грибами фото

Жульєн зі свининою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Гриби
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Варіацій приготування жульєну величезна кількість: з рибою, морепродуктами, куркою, грибами, з фаршем, зі свининою і навіть з яловичиною або макаронами. Принцип приготування не змінюється.

Готувати жульєн зі свининою і грибами в домашніх умовах не складно, якщо знати послідовність і дотримуватися пропорції. Важливе значення займає соус. У нашому випадку ми готуємо відразу свинину з грибами, а потім соус. М'ясо попередньо краще відварити, тоді блюдо можна приготувати ще швидше.

  • Свинина - 600 грам
  • Гриби - 600 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Сир - 200 грам
  • Сіль і перець - За смаком
жульєн зі свининою і грибами - фото крок 1
1. Жульєн можна зробити з різною начинкою і кожна по-своєму смачна. Сьогодні я вам підкажу рецепт жуьена зі свининою і грибами в домашніх умовах. Ставимо м'ясо варитися до повної готовності.
жульєн зі свининою і грибами - фото крок 2
2. Обсмажуємо цибулю до золотистого кольору на слабкому вогні. Для смаження краще використовувати рослинне масло.
жульєн зі свининою і грибами - фото крок 3
3. Відправляємо до цибулі гриби. Зазвичай я використовую шампіньйони невеликого розміру.
жульєн зі свининою і грибами - фото крок 4
4. Коли свинина буде готова, нарізаємо її і відправляємо на сковороду. Солимо і перчимо до смаку.
жульєн зі свининою і грибами - фото крок 5
4. Смажимо до повної готовності, а після перекладаємо в ємність, в якій будемо запікати наш жульен.
жульєн зі свининою і грибами - фото крок 6
6. Відправляємо вершкове масло на чисту сковороду. Потім посипаємо борошном і смажимо до появи золотистого кольору. Після вливаємо молоко і тушкуємо.
жульєн зі свининою і грибами - фото крок 7
7. В самому кінці вливаємо сметану і майонез. Розмішуємо і тушкуємо до того моменту, поки соус не почне загусати.
жульєн зі свининою і грибами - фото крок 8
8. Посипаємо сиром і чекаємо, поки він розплавиться. Усе - наш соус готовий.
жульєн зі свининою і грибами - фото крок 9
9. Заливаємо м'ясо з грибами і ставимо в духовку на півгодини. Коли на поверхні утворюється рум'яна кірочка - наше блюдо готово.

Схожі рецепти