Желе з кавуна на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати приголомшливо смачний і оригінальний десерт з кавуна, та ще й заготовити його на всю зиму? Тоді йдіть моєму пошаговому рецептом і у вас вийде неймовірно смачне желе з кавуна.
Желе з кавуна - десерт, який сподобається не тільки дітям, але і дорослим. Таке желе виглядає дуже яскраво і святково, а тому ви можете сміливо подавати його навіть до святкового столу. Всі гості будуть в повному захваті. Далі я докладно розповім, як приготувати желе з кавуна на зиму. Але я точно не зможу поділитися з вами рецептом, як зробити так, щоб хоч одна баночка дійсно достояла до зими і не була з'їдена маленькими ласунами
- Кавун - 600 грам (м'якоть)
- Цукор - 1 Склянка
- Желатин - 25 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Розріжте кавун і м'якоть від корок. Вийміть всі насіння.
Подрібніть кавунову м'якоть в блендері. Маса повинна вийти однорідною по консистенції.
Відокремте невелику кількість кавунової маси, додайте в неї желатин і залиште на 15 хвилин набухати.
У решту масу додайте цукор, перемішайте і проваріть 10 хвилин. Потім до ще гарячої маси додайте набряклий желатин. Гарненько все перемішайте.
Розлийте по чистим стерилізованим баночках невеликого обсягу (не більше 300 мл), щільно укупорьте металевими кришками і залиште до повного охолодження при кімнатній температурі, а потім приберіть в холодильник. Їжте із задоволенням!