Рецепт Десерт з кавуна фото

Десерт з кавуна
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Ягоди, Кавун
Вегетаріанське харчування
На обід, Для дітей, На святковий стіл, Десерт, Новий рік
Десерти

Десерт з кавуна - хороший привід для розминки кухарських навичок. Під час розпалу літа, коли настає сезон ягід, десерт з кавуна - це не тільки жахливо смачно, але і жахливо вигідно!

Десерт з кавуна, представлений тут - це желе, однак натуральне і смачніше магазинного. Рецепт нескладний. Важливо запам'ятати - потовкти м'якоть кавуна до рідкого стану. Зробити суміш з крохмалю і останнім - змушують крохмаль і кавуновий сік і все це довести до кипіння. Для краси десерт можна прикрасити збитими вершками, ягодами. Фантазію тут обмежувати не потрібно. Бажаю удачі!

  • Кавун - 1 кілограм
  • Картопляний крохмаль - 90 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Ванільний цукор - 10 грам
десерт з кавуна - фото крок 1
Розрізати кавун по Палама і вибрати всю м'якоть. Викласти її в миску і розтовкти. Дуже зручно використовувати різні пристосування для штовхання картоплі.
десерт з кавуна - фото крок 2
У каструлю або чаші змушують розчин з крохмалю, Цукора і ваніль.
десерт з кавуна - фото крок 3
В отриманий розчин влийте кавуновий сік і помішуйте. Намагайтеся робити це акуратно, щоб не утворилося грудочок.
десерт з кавуна - фото крок 4
Нову суміш поставте на плиту, зробивши слабкий вогонь доведіть до кипіння.
десерт з кавуна - фото крок 5
Після варіння суміш налийте в контейнер або форму і дайте рідини охолонути при кімнатній температурі. Після того як охолоне, накрийте кришкою і дайте десерту застигнути в холодильнику. Через кілька годин десерт готовий до подачі.

Схожі рецепти