Рецепт Домашнє вино з кавуна фото

Домашнє вино з кавуна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Кавун
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Напої, Домашнє вино

Ароматний напій, який чудово освіжає в літню пору і чудово виглядає на столі. Таким ексклюзивним вином ви зможете здивувати всіх своїх гостей. А приготувати алкогольний напій легко.

1. У будь-який посуд, в яку увійде 30 літрів, наберіть воду і киньте лід, щоб вона охолола.

2. У великій медичний шприц набираємо горілку, вводимо її в кавун в декількох місцях, проколюючи його шкірку голкою.

3. Кавун помістіть в холодну воду так, щоб вона повністю його покрила, перевертайте щодня ягоду, поки та не стане м'якою.

4. Коду кавун розм'якшиться, проткніть його кірку і злийте вміст в банку. Процідіть вино через марлю, а потім розлийте його по пляшках.

Якщо вам цікаво, як приготувати домашнє вино з кавуна, то просто прочитайте цей рецепт. Всього два інгредієнта - і через кілька днів у вас на столі буде смачне легке вино. При подачі ви можете додати трохи цукрового сиропу для солодощі.


  • Питна вода - 13 літрів
  • Стиглий кавун - 6 кілограм
  • Російська горілка- 1, 5 L
1. У будь-який посуд, в яку увійде 30 літрів, наберіть воду і киньте лід, щоб вона охолола.

2. У великій медичний шприц набираємо горілку, вводимо її в кавун в декількох місцях, проколюючи його шкірку голкою.

3. Кавун помістіть в холодну воду так, щоб вона повністю його покрила, перевертайте щодня ягоду, поки та не стане м'якою.

4. Коду кавун розм'якшиться, проткніть його кірку і злийте вміст в банку. Процідіть вино через марлю, а потім розлийте його по пляшках.

Якщо вам цікаво, як приготувати домашнє вино з кавуна, то просто прочитайте цей рецепт. Всього два інгредієнта - і через кілька днів у вас на столі буде смачне легке вино. При подачі ви можете додати трохи цукрового сиропу для солодощі.

Схожі рецепти