Домашнє вино з кавуна
(покроковий рецепт з фото)
Ароматний напій, який чудово освіжає в літню пору і чудово виглядає на столі. Таким ексклюзивним вином ви зможете здивувати всіх своїх гостей. А приготувати алкогольний напій легко.
1. У будь-який посуд, в яку увійде 30 літрів, наберіть воду і киньте лід, щоб вона охолола.
2. У великій медичний шприц набираємо горілку, вводимо її в кавун в декількох місцях, проколюючи його шкірку голкою.
3. Кавун помістіть в холодну воду так, щоб вона повністю його покрила, перевертайте щодня ягоду, поки та не стане м'якою.
4. Коду кавун розм'якшиться, проткніть його кірку і злийте вміст в банку. Процідіть вино через марлю, а потім розлийте його по пляшках.
Якщо вам цікаво, як приготувати домашнє вино з кавуна, то просто прочитайте цей рецепт. Всього два інгредієнта - і через кілька днів у вас на столі буде смачне легке вино. При подачі ви можете додати трохи цукрового сиропу для солодощі.
- Питна вода - 13 літрів
- Стиглий кавун - 6 кілограм
- Російська горілка- 1, 5 L
2. У великій медичний шприц набираємо горілку, вводимо її в кавун в декількох місцях, проколюючи його шкірку голкою.
3. Кавун помістіть в холодну воду так, щоб вона повністю його покрила, перевертайте щодня ягоду, поки та не стане м'якою.
4. Коду кавун розм'якшиться, проткніть його кірку і злийте вміст в банку. Процідіть вино через марлю, а потім розлийте його по пляшках.
Якщо вам цікаво, як приготувати домашнє вино з кавуна, то просто прочитайте цей рецепт. Всього два інгредієнта - і через кілька днів у вас на столі буде смачне легке вино. При подачі ви можете додати трохи цукрового сиропу для солодощі.