Зелені млинці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати своїх рідних оригінальними млинцями? Тоді приготуйте зелені млинці, використовуючи натуральний барвник - шпинат. Вийде не тільки дуже смачно, але ще й корисно!
Приготувати зелені млинці зі шпинатом не складніше, ніж приготувати звичайні млинці, єдине, вам знадобиться ще один інгредієнт - мелений шпинат. Можна використовувати як свіжий, так і заморожений. Млинці зі шпинатом виходять яскраво-зеленого кольору, дуже апетитні і ніжні. Такі млинці можна подавати як самостійну закуску з різними соусами. Також в них можна загорнути будь-яку начинку - плавлений сир з часником, рибу, яйця, морепродукти. Така закуска буде оригінально виглядати навіть на святковому столі. По бажанню, зелені млинці можна зробити і солодкими, але тоді доведеться додати більше цукру, щоб перебити смак шпинату.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Шпинат - 1 пучок
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки