Заварний крем зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний і ніжний, з невеликою кислинкою крем, яким можна перешаровуються бісквітні, пісочний і медові торти, перешаровуються бісквітні рулети, начиняти еклери, змащувати вафлі ну і так далі
Заварний крем зі сметаною прекрасно підходить для прошарку багатьох тортів. Він виходить досить щільним, не випливає. Дуже смачно їм начинити заварні тістечка. Крем дуже ніжний, в міру солодкий. У готовий крем можна додати шматочки чорносливу або кураги, можна подати його як десерт з фруктами. Рецепт, як приготувати заварний крем зі сметаною, нескладний, і він перед вами.
- Крем 20 % - 300 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 120 грам
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 170-200 грам
Викладаємо в ємність сметану, додаємо яйце і борошно. Збиваємо міксером до однорідності.
Додаємо цукор звичайний і ванільний, ще раз добре перемішати.
Перекладаємо масу в миску і ставимо на водяну баню. Варимо, помішуючи, до загустіння. Потім остудити масу до кімнатної температури.
Вершкове масло у вас теж має бути кімнатної температури. Збиваємо його до пишності.
Потім додаємо пишну масляну масу в заварний частина і збиваємо до однорідності. Крем готовий.