Заварний крем з какао
(покроковий рецепт з фото)
Важливо знати кілька рецептів кремів для різних десертів. Вони є невід'ємним елементів таких страв. А ще можна пробувати різні, тоді смак десерту буде абсолютно змінюватися.
Ви дізнаєтеся про те, як приготувати заварний крем з какао. Він відмінно підходить для бісквітного тіста, тому що є дуже густим і відмінно пов'язує шари в торті. Але цей крем також добре буде виглядати і в якості начинки, наприклад - в вафельних трубочках. Але не використовуйте його з пісочним тістом.
- Крем 25% - 200 грам
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Какао - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Ванільний цукор - 10 грам
Сметану збийте з звичайним і ванільним цукром. Потім поставте суміш на водяну баню.
Тепер додайте борошно і яйце, продовжуйте варити, помішуючи. Як тільки суміш почне загусати, всипте какао.
Заважаючи, тримайте суміш на водяній бані до потрібної густоти. Потім зніміть з вогню. Використовувати крем можна відразу, як тільки він охолоне.