Крем з какао і згущеного молока
(покроковий рецепт з фото)
На швидку руку пропоную вам приготувати дуже класний і простий крем з какао і згущеного молока в домашніх умовах. Смачно, швидко і досить доступно. Можна використовувати для випічки або інших десертів.
Цей рецепт, як приготувати крем з какао і згущеного молока, прекрасно підійде для вафельних коржів, наприклад. Насичено солодкий, в міру рідкий, він добре оживляти тортик. Але про все по порядку.
1. Для початку в невеликій сотейник відправте молоко і поставте на вогонь.
2. Всипте какао і почніть перемішувати, щоб воно повністю розчинилося.
3. Прогрівати крем з какао і згущеного молока в домашніх умовах рекомендую тільки для того, щоб він був більш однорідним.
4. Згущене молоко вилийте в сотейник і почніть активно все збивати віночком. Потримайте на вогні ще буквально пару хвилин - і можна знімати.
5. А ось перемішувати потрібно до тих пір, поки крем не буде повністю однорідним.
6. Для аромату в цей простий рецепт крему з какао і згущеного молока можна додати трохи ванильнойесенції.
Рідкий варіант готовий, його можна використовувати.
Але при бажанні ви можете додати до нього вершкове масло і збивати міксером до стану більш щільного і повітряного крему. Можливо, такий варіант вам більше сподобається.
До речі, додати в сотейник можна також трохи шоколаду, щоб смак був більш насичений.
- Банка згущеного молока - 1 штука
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
1. Для початку в невеликій сотейник відправте молоко і поставте на вогонь.
2. Всипте какао і почніть перемішувати, щоб воно повністю розчинилося.
3. Прогрівати крем з какао і згущеного молока в домашніх умовах рекомендую тільки для того, щоб він був більш однорідним.
4. Згущене молоко вилийте в сотейник і почніть активно все збивати віночком. Потримайте на вогні ще буквально пару хвилин - і можна знімати.
5. А ось перемішувати потрібно до тих пір, поки крем не буде повністю однорідним.
6. Для аромату в цей простий рецепт крему з какао і згущеного молока можна додати трохи ванильнойесенції.
Рідкий варіант готовий, його можна використовувати.
Але при бажанні ви можете додати до нього вершкове масло і збивати міксером до стану більш щільного і повітряного крему. Можливо, такий варіант вам більше сподобається.
До речі, додати в сотейник можна також трохи шоколаду, щоб смак був більш насичений.