Заварний крем в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.
Заварний крем - один з найвідоміших десертів. Його використовують найчастіше в приготуванні тортів, тістечок, капкейков, булочок. Давайте сьогодні зваримо його в мультиварці.
Опис приготування:
В мультиварці заварний крем готується ще простіше, ніж на плиті. При цьому його не потрібно постійно перемішувати поки він не загусне. І вже точно ніколи не пригорить. Як правило, в заварний крем з мультиварки не буває грудочок. Очевидно за рахунок того, що маса прогрівається рівномірно. Якщо у вас немає кукурудзяного крохмалю, картопляним його замінювати не варто, краще візьміть борошно. У мене рецепт класичного заварного крему, а вірніше його основи. Можна в готовий крем додати вершкове масло або вершки.
- Молоко - 400 мілілітрів
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Ванільний цукор - 5 грам
- Крохмаль кукурудзяний - 3 Ст. Ложки
Візьміть інгредієнти для приготування заварного крему.
У каструлю мультиварки налийте молоко і встановіть режим"Кип'ятіння" або"Підігрів" .
У миску розбийте яйця.
Всипте цукор.
Добре збийте яйця з цукром.
Додайте кукурудзяний крохмаль.
Перемішайте яйця з цукром і крохмалем, щоб не було грудочок.
Коли молоко почне закипати, влийте в каструлю мультиварки суміш яєць, цукру і крохмалю. В режимі"Гасіння" Довести крем zagusteniâ. Після викладіть крем з каструлі в мисочку, додайте ванільний цукор, перемішайте крем.
Заварний крем в мультиварці готовий. Добре його охолодіть і вживайте за призначенням.