Заварний крем в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Заварний крем - один з найвідоміших десертів. Його використовують найчастіше в приготуванні тортів, тістечок, капкейков, булочок. Давайте сьогодні зваримо його в мультиварці.
В мультиварці заварний крем готується ще простіше, ніж на плиті. При цьому його не потрібно постійно перемішувати поки він не загусне. І вже точно ніколи не пригорить. Як правило, в заварний крем з мультиварки не буває грудочок. Очевидно за рахунок того, що маса прогрівається рівномірно. Якщо у вас немає кукурудзяного крохмалю, картопляним його замінювати не варто, краще візьміть борошно. У мене рецепт класичного заварного крему, а вірніше його основи. Можна в готовий крем додати вершкове масло або вершки.
- Молоко - 400 мілілітрів
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Ванільний цукор - 5 грам
- Крохмаль кукурудзяний - 3 Ст. Ложки
Візьміть інгредієнти для приготування заварного крему.