Рецепт Заварне тісто на пельмені фото

Заварне тісто на пельмені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця
Пісні страви
На швидку руку
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 20
Час приготування: 30 хв.

До вашої уваги - простий рецепт заварного тесту на пельмені. Впевнена, вам такий рецепт дуже сподобається. Тісто міцно утримуватиме начинку, воно добре ліпиться, але при цьому не склеює вам руки!

Опис приготування:

Хочу сьогодні вам розповісти, як приготувати заварне тісто на пельмені. Вийде відмінне тісто. Його, до речі, з однаковим успіхом можна використовувати при готуванні не тільки пельменів, але і чебуреків, смажених плоских пиріжків або запечених пиріжків-коржів типу індійських самосів. Універсальний рецепт, рекомендую!

  • Борошно - 3 склянки
  • Окріп - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
заварне тісто на пельмені - фото крок 1
1. Яйце перетираємо до однорідності з рослинним маслом. Потім туди ж додати борошно і сіль.
заварне тісто на пельмені - фото крок 2
2. Добре перемішати, а потім вливаємо склянку окропу і швидко перемішати спочатку ложкою, потім руками. Ось так трапитися тісто.
заварне тісто на пельмені - фото крок 3
3. Можна його заморозити шматком, а можна наліпити пельменів відразу і заморозити вже їх.
заварне тісто на пельмені - фото крок 4
4. А можна не заморожувати, а прямо свіженькими їх і приготувати. Смачного!

Схожі рецепти