Заварне тісто на пельмені
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 20
Час приготування: 30 хв.
До вашої уваги - простий рецепт заварного тесту на пельмені. Впевнена, вам такий рецепт дуже сподобається. Тісто міцно утримуватиме начинку, воно добре ліпиться, але при цьому не склеює вам руки!
Опис приготування:
Хочу сьогодні вам розповісти, як приготувати заварне тісто на пельмені. Вийде відмінне тісто. Його, до речі, з однаковим успіхом можна використовувати при готуванні не тільки пельменів, але і чебуреків, смажених плоских пиріжків або запечених пиріжків-коржів типу індійських самосів. Універсальний рецепт, рекомендую!
- Борошно - 3 склянки
- Окріп - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
1. Яйце перетираємо до однорідності з рослинним маслом. Потім туди ж додати борошно і сіль.
2. Добре перемішати, а потім вливаємо склянку окропу і швидко перемішати спочатку ложкою, потім руками. Ось так трапитися тісто.
3. Можна його заморозити шматком, а можна наліпити пельменів відразу і заморозити вже їх.
4. А можна не заморожувати, а прямо свіженькими їх і приготувати. Смачного!