Заварне тісто на пельмені
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - простий рецепт заварного тесту на пельмені. Впевнена, вам такий рецепт дуже сподобається. Тісто міцно утримуватиме начинку, воно добре ліпиться, але при цьому не склеює вам руки!
Хочу сьогодні вам розповісти, як приготувати заварне тісто на пельмені. Вийде відмінне тісто. Його, до речі, з однаковим успіхом можна використовувати при готуванні не тільки пельменів, але і чебуреків, смажених плоских пиріжків або запечених пиріжків-коржів типу індійських самосів. Універсальний рецепт, рекомендую!
- Борошно - 3 склянки
- Окріп - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
1. Яйце перетираємо до однорідності з рослинним маслом. Потім туди ж додати борошно і сіль.
2. Добре перемішати, а потім вливаємо склянку окропу і швидко перемішати спочатку ложкою, потім руками. Ось так трапитися тісто.
3. Можна його заморозити шматком, а можна наліпити пельменів відразу і заморозити вже їх.
4. А можна не заморожувати, а прямо свіженькими їх і приготувати. Смачного!