Заварне тісто на дріжджах
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви мрієте про пишних пиріжках, тоді вам варто звернути увагу на заварне тісто на дріжджах. Саме з нього виходять шикарні пиріжки, які вам захочеться повторити ще не раз!
Слід зазначити що тісто готується швидко, тому начинку слід приготувати заздалегідь. Особливо смачними з цього тіста виходять смажені пиріжки. Обов'язково спробуйте!
- Борошно пшеничне - 570 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Вода - 400 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 7 грам
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
2. У чаші змішайте сіль, цукор, 3 ст. L. Борошна, 3 ст. L. Рослинної олії.
3. Отриману суміш залийте 150 мл крутого окропу і швидко розмішайте.
4. Додайте ще 250 мл води кімнатної температури.
5. Всипте дріжджі і частинами борошно.
6. Замісити тісто. Воно повинно вийти гладким. Залиште на 1, 5 години для підйому, зробіть одну обминку.
7. Після другого підйому, тісто можна обробляти на вироби.
8. Особливо смачними виходять з цього тесту смажені пиріжки з картоплею.