Рецепт Заварне тісто для мантів фото

Заварне тісто для мантів
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Смачні та ситні, манти стали справжніми улюбленцями в багатьох сім'ях. Якщо їх заморозити, вийде смачна заготівля, яку в будь-який момент можна буде зварити"на швидку руку" . Спробуйте!

Опис приготування:

Простий рецепт заварного тесту для мантів - для вас! Він припаде до душі всім тим, хто жити не може без ситних і смачних вечерь і обідів. Манти добре приготувати на вихідних у великих кількостях і заморозити. А після важкого робочого дня зможете себе побалувати смачненьким!

  • Окріп - 250 мілілітрів
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Борошно - 500 грам
  • Сіль - За смаком
заварне тісто для мантів - фото крок 1
1. Борошно просеем з сіллю. Вливаємо олію, і дуже швидко вливаємо окріп. Так само енергійно беремося замішувати тісто. Я це роблю міксером.
заварне тісто для мантів - фото крок 2
2. Ось таке гладке тісто вийде. Залишимо його постояти півгодини в морозилці.
заварне тісто для мантів - фото крок 3
3. А далі просто ліпимо манти, як звикли, закручуючи краю кожного коржика вгору.
заварне тісто для мантів - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти