Заварне тісто для мантів
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та ситні, манти стали справжніми улюбленцями в багатьох сім'ях. Якщо їх заморозити, вийде смачна заготівля, яку в будь-який момент можна буде зварити "на швидку руку" . Спробуйте!
Простий рецепт заварного тесту для мантів - для вас! Він припаде до душі всім тим, хто жити не може без ситних і смачних вечерь і обідів. Манти добре приготувати на вихідних у великих кількостях і заморозити. А після важкого робочого дня зможете себе побалувати смачненьким!
- Окріп - 250 мілілітрів
- Масло рослинне - 50 грам
- Борошно - 500 грам
- Сіль - За смаком
1. Борошно просеем з сіллю. Вливаємо олію, і дуже швидко вливаємо окріп. Так само енергійно беремося замішувати тісто. Я це роблю міксером.
2. Ось таке гладке тісто вийде. Залишимо його постояти півгодини в морозилці.
3. А далі просто ліпимо манти, як звикли, закручуючи краю кожного коржика вгору.
4. Готово! Смачного!