Тісто для мантів в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт тесту для мантів в хлібопічці, який значно спростить сам процес приготування цього чудового блюда. Приступимо негайно!
Якщо ви, як і я, належите до любителів цього ароматного і апетитного страви народів Азії, то вам, безсумнівно, стане в нагоді рецепт приготування тіста для мантів в хлібопічці. Ви просто збираєте всі інгредієнти воєдино, а хлібопічка зробить все інше, нам залишається тільки чекати результат. І, якщо у вас вдома є це диво техніки, то із задоволенням розповім вам, як приготувати чудове тесту для мантів в хлібопічці.
- Борошно - 450 грам
- Вода - 160 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
В чашу хлібопічки засипаємо борошно і сіль. Razbivaem 2 яйце і вливаємо воду. Встановлюємо режим "тісто" і поки можемо відпочивати.
Залежно від моделі хлібопічки, час приготування тіста займе від 15 до 20 хвилин. Ось так воно виглядає в результаті.
Тепер нам залишається тільки наліпить смачні манти.