Рецепт Ідеальне тісто для мантів фото

Ідеальне тісто для мантів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Картопля
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Пюре
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами своїм варіантом приготування смачного тіста для мантів, а також декількома цікавими секретами роботи з ним. Запам'ятовуйте і обов'язково повторіть на своїй кухні.

Опис приготування:

Тісто просте, швидке і зручне в процесі. Воно не прилипає до рук або поверхні, добре розкочується і не рветься під час ліплення. Рекомендую для початку зробити тісто, а вже після приступати до начинки, щоб дати йому трохи «відпочити» від рук.

  • Борошно - 2.5 склянки(+ більше за потребою)
  • Вода - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
ідеальне тісто для мантів - фото крок 1
1. У глибоку миску просійте борошно. Зробіть в центрі поглиблення і всипте сіль.
ідеальне тісто для мантів - фото крок 2
2. Влийте холодну воду.
ідеальне тісто для мантів - фото крок 3
3. Вбийте яйце і ретельно перемішайте все до однорідності.
ідеальне тісто для мантів - фото крок 4
4. Готове тісто скачайте в кулю і залиште на столі, накривши рушником на 30-40 хвилин.
ідеальне тісто для мантів - фото крок 5
5. Підійшло тісто розкачати дуже тонко.
ідеальне тісто для мантів - фото крок 6
6. Акуратно згорніть. Зручно використовувати для цього качалку.
ідеальне тісто для мантів - фото крок 7
7. Качалку дістаньте, тісто притисніть і наріжте порційними квадратами.
ідеальне тісто для мантів - фото крок 8
8. Ось такі заготовки вийшли!
ідеальне тісто для мантів - фото крок 9
9. Залишиться тільки розподілити начинку, заліпити і приготувати манти.
Смачного!

Схожі рецепти