Рецепт Тісто для мантів з м'ясом фото

Тісто для мантів з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Борошно , Яйця
На швидку руку
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Манти - це подібність добре відомих і улюблених нам пельменів або вареників. Їх готують з різними м'ясними та овочевими начинками. Розповідаю про рецепт, як приготувати тісто для мантів з м'ясом.

Опис приготування:

Основа тесту - це яйця, вода і борошно вищого гатунку. Тісто повинне вийти еластичним і тугим. Для мантів його розкочують дуже тонко, а потім вручну скріплюють кожен край в центрі. Манти подають з різними соусами, можна їх відварити або зробити на пару. Тісто можна зробити заздалегідь і зберігати в морозилці.

  • Борошно - 3 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
тісто для мантів з м'ясом - фото крок 1
1. Просійте борошно на робочу поверхню, сформуйте в центрі"колодязь" , вбийте туди по одному курячі яйця, приправити сіллю, влийте в воронку воду.
тісто для мантів з м'ясом - фото крок 2
2. Акуратно перемішайте все виделкою, потроху центр воронки засинайте борошном.
тісто для мантів з м'ясом - фото крок 3
3. Замісити тісто вручну, це займає близько 10 хвилин. Накрийте тісто вологим кухонним рушником і залиште його на 30 хвилин.

Схожі рецепти