Тісто для мантів
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто до сих пір вважав, що вдома неможливо приготувати справжні манти, я розповім, як це зробити покроково. Справжні соковиті манти можна зробити тільки на пару. Ділюся рецептом тіста.
В даному рецепті я розповім, як приготувати тісто для мантів без особливих зусиль.
Готове тісто можете залишити в холодильнику і на ніч, не боячись, що воно зіпсується, тільки загорніть його в плівку.
При варінні можете додати у воду трохи чорного перцю і лаврушку, це додасть чудовий аромат вашій страві. А якщо хочете, щоб тісто було особливо ніжним, замініть воду на звичайне молоко.
- Борошно - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Вода - 250 мілілітрів
- Сіль - 2 чайних ложки
1
У мисці соеденяет яйце з сіллю. Збиваємо. Додаємо 250 мл води (вода не повинна бути холодною) і перемішуємо.
2
Борошно потрібно обов'язково просіяти і поступово додавати в миску. Розмішуємо ложкою до тих пір, поки це можливо і поки тісто не стане досить густим. Далі перекладаємо тісто на обробну дошку і домішуємо руками (близько 20 хвилин).
3
Сформуйте з тіста кулю і помістіть його в поліетиленовий пакет. Залиште на 40 хвилин. Тісто на манти готове.