Рецепт Ідеальне тісто для піци фото

Ідеальне тісто для піци
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Пшеничне борошно , Дріжджі
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Хочу запропонувати дуже гарне і просте в приготуванні тісто для піци. За цим рецептом воно виходить гладким, пружним, ніжним і пластичним.

Опис приготування:

Що стосується приготування такого тесту, потрібно пам'ятати: борошно буває різна, тому її може знадобитися трохи більше або трохи менше зазначеної кількості. Сухих дріжджів візьміть 7-8 грам. Слідуючи канонам італійської кухні, краще додавати в тісто оливкова олія, але його з успіхом можна замінити соняшниковим. Із вказаної кількості продуктів виходить дві великі піци. Дотримуйтесь покроковому опису рецепта і все у вас обов'язково вийде. Удачі в приготуванні піци!

  • Вода - 200 мілілітрів
  • Дріжджі - 20 грам (пресовані)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Борошно пшеничне - 350-400 грам
  • Варена ковбаса - 250 грам
  • Кетчуп - 2-3 Ст. Ложок
  • Помідор - 1-2 штук
  • Сир твердий - 120 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
ідеальне тісто для піци - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування піци і тесту для неї.
ідеальне тісто для піци - фото крок 2
Приготуємо тісто. У миску або чашу блендера, як у мене, налийте теплу воду. Додайте дріжджі, цукор і сіль.
ідеальне тісто для піци - фото крок 3
Влийте рослинне масло.
ідеальне тісто для піци - фото крок 4
Всипте просіяне борошно.
ідеальне тісто для піци - фото крок 5
Замісити м'яке, НЕ липнуче до рук тісто. Дуже зручно це робити в планетарному міксері, але і при замісі руками виходить тісто не гірше.
ідеальне тісто для піци - фото крок 6
Викладіть тісто в миску. Накрийте харчової плівкою і поставте в тепле місце.
ідеальне тісто для піци - фото крок 7
Через 45-60 хвилин тісто значно збільшиться в об'ємі.
ідеальне тісто для піци - фото крок 8
Розділити тісто на дві частини. З кожної частини виходить піца діаметром 22-24 см. Розкачайте одну частину і викладіть в сковороду.
ідеальне тісто для піци - фото крок 9
Змастіть тісто кетчупом. Викладіть на тісто нарізану варену ковбасу.
ідеальне тісто для піци - фото крок 10
Болгарський перець і помідор наріжте довільно і розкладіть на ковбасу.
ідеальне тісто для піци - фото крок 11
Посипте піцу тертим сиром.
ідеальне тісто для піци - фото крок 12
Випікайте піцу в духовці, розігрітій до 175-180 градусів 25-30 хвилин.
ідеальне тісто для піци - фото крок 13
Готову піцу викладіть на велику тарілку.
ідеальне тісто для піци - фото крок 14
Подавайте піцу до столу в теплому вигляді.

Схожі рецепти