Рецепт Запіканка з манки фото

Запіканка з манки
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Крупи , Манька
Вегетаріанське харчування
На обід , Для дітей
Гарячі страви , Запіканка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Не знаю, як у вас, а у нас запіканка з манки в домашніх умовах до наступного дні не доживала жодного разу! головне - правильно і смачно приготувати. Смачно, корисно, економно, і просто - навчитеся!

Опис приготування:

Обов'язково спробуйте у себе на кухні цей класичний рецепт запіканки з манки, - можна і нічого не додавати, а можна, як я, додати родзинки. Також бачила варіанти такої манної запіканки з сухофруктами, яблуками, або горіхами, - все виходить дуже смачно. Так що експериментуйте, і я сподіваюся, цей простий рецепт запіканки з манки вас порадує!

  • Манька - 1 Склянка
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Яйця - 3 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Молоко - 250 грам
запіканка з манки - фото крок 1
1. Ставимо на невеликий вогонь молоко в каструльці.
запіканка з манки - фото крок 2
2. Як тільки закипить - всипаємо манку. Можна менше, якщо бачите, що каша вже досить густа. Не забувайте помішувати!
запіканка з манки - фото крок 3
3. Варимо приблизно п'ять хвилин. Знімаємо з вогню.
запіканка з манки - фото крок 4
4. В окремій мисочці змішаємо яйця, цукор і вершкове масло.
запіканка з манки - фото крок 5
5. Блендером або віночком вручну доводимо суміш до однорідного стану.
запіканка з манки - фото крок 6
6. Домішуємо до цієї суміші нашу кашу з каструльки.
запіканка з манки - фото крок 7
7. Доводимо до однорідної консистенції, додаємо жменю родзинок, як це роблю я, щіпку ваніліну або кориці, - як вже вам ваша фантазія підкаже, - і відправимо в розігріту духовку на півгодини.

Схожі рецепти