Сирна запіканка без манки
(покроковий рецепт з фото)
З усіх запіканок, які мені доводилось куштувати, мабуть, ця сама ніжна і м'яка. Запіканки з манкою мають більш пружну консистенцію. Хочете, щоб запіканка стала ніжним десертом? дивіться!
Прикрасьте готову запіканку сезонними фруктами, ягодами або полийте згущеним молоком або фруктовим джемом. Ніжна й м'яка текстура запіканки нікого не залишить байдужим. Приготуйте сирну запіканку без манки і поділіться своїм враженням в коментарях!
- Сир - 500 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Кефір - 5 Ст. Ложок
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 8 грам
Підготуйте всі необхідні продукти, відміряйте всі однаковими столовими ложками. Приступимо!
Мартенс відділи Желтков. Білки відставте поки, а жовтки змішайте з сиром, цукром і ванільним цукром, кефіром.
Додайте крохмаль, дуже ретельно перемішайте, щоб крохмаль рівномірно розподілився і не утворив грудок.
Окремо збийте білки яєць в міцну піну, додайте їх в сирну масу. Перемішайте акуратно.
Змастіть каструлю мультиварки будь-яким кондитерським жиром або маслом вершковим, рафінованим, маргарин. Перелийте в неї сирну масу і встановіть каструлю в мультиварку. Виберіть режим "випічка", час - 45 хвилин. Початок!
Запіканка готова. Насправді вона приємного жовтого кольору, просто так виходить на фото через блакитний лампи денного світла. Остудіть запіканку у формі, а після обережно перекладіть на тарілочку. Смачного!